HRR off-road

Het laatste weekend van januari en de HRR zitten al 14 dagen “droog”. Nu stelt iedereen zich wat anders voor bij “droog houden”.  Pipoprostatio zei laatst nog: “gelukkig even IMGP9808van de fiets want ik kon het nog maar net droog houden….”. Zo kon de routecommissaris het onlangs bijna niet droog houden toen hij gecomplimenteerd werd met de machtig mooie route en toen het onlangs regende hielden de jongens van de HRR het jammer genoeg ook niet droog. Voor de HamburgRaboRacers betekent het eigenlijk maar een ding: er kan niet op de weg gekoerst worden.

Toen de HRR een week geleden voor het eerst een fiets aangemeten kregen en “off-road”  op pad gingen was het toch wel even wennen. Smalle single tracks en heuvels waar men

sommigen moesten toch echt "te poat"

sommigen moesten toch echt “te poat”

met een racefiets nog niet eens durft te komen !! Voor de meeste HRR waren de heuveltjes geen probleem maar sommigen liepen toch echt te stuntelen zodat en waardoor men pardoes te poat kwam te staan. Maar…. dit kon de pret niet drukken want het was voor iedereen een waar genoegen om om eens helemaal anders bezig te zijn.
CIMG6574Vanwege de weersomstandigheden – de wegen zijn weliswaar begaanbaar maar maatgevend is de begaanbaarheid van het paparazzipleintje – gaat het zaterdag en zondag nog eens off-road. De routecommissaris is IMGP2069IMGP2061de gehele week druk doende geweest om een paar mooie routes op Horner-, Beegder-,   Baexemse, Heitser, Haelense en Nunhemse bos- en  heidegebied uit te zetten.  En voorwaar: zojuist kwam groen licht dat hij hierin geslaagd is !!

Zaterdag: paparazzipleintje, start om 13.30 uur. Heide- en bosroute.

Zondag: paparazzipleintje, start om 10.30 uur. Bos- en heideroute.

Dit bericht werd geplaatst in HRR. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s