Feest…!!

Als zo rond de klok van enen de laatste HRR de kantine verlaten kan gesteld worden dat het wederom een fantastische, ongekende, formidabele, schitterende, prachtige bijeenkomst was. Een van de HRR nam zelfs het woord “geweldig” in de mond toen hij verwoordde wat de anderen dachten. 

Het jaar begon sportief gezien iets minder. Ook het HRR wedstrijdsecretariaat toont wel eens menselijke trekjes door de Sylvestertocht 2013 niet door te laten gaan vanwege de hevige regenval. : “als we straks allemaal ziek zijn dan kunnen we het openingsweekend ook nog eens op onze buik schrijven”, aldus de wedstrijdsecretaris.

Vanwege de afgelasting was het dan ook heel gemakkelijk om de weg naar de kantine te maken. Een gezellige drukte is de juiste typering voor deze bijeenkomst. De verhalen gingen uiteraard over fietsen, fietsen en nog eens fietsen. Toen Jan – als laatste wisseltrofee winnaar – het woord nam kon men in de kantine een speld horen vallen. Iedereen was gespannen want in het betoog dat uiteindelijk uitmondde in de bekendmaking van de wisseltrofee winnaar werden nogal wat harde noten gekraakt. Een erg mooi ludiek verhaal dat ging over gemiddeldes, rood-groen kleurenblindheid en achteruitkijkspiegels. Maar ook in het verhaal was verwerkt de bereidheid om klaar te staan voor de overige fietsers (al dan niet HRRacers) en zeker door het op zich nemen van het vieze, vuile, smerige kopwerk. Het verhaal ging ook over de voorgangers, te weten paparazzi, de sponsor, Robert en Jan, die nog eens behoorlijk de veren kregen toegestoken. Na een lang verhaal kwam dan uiteindelijk de winnaar van de HRR-wisseltrofee naar voren: Dion Hamburg !!!!  Dion, gefeliciteerd met de eerste keer dat de trofee naar jou toe gaat. 

Hierna werd nog behoorlijk geklonken op de winnaar en werd al gesproken over de Hesborner hohe, de Kahler Asten en het mooie verblijf in Dreislar maar ook over de classic in oost-vlaanderen en de ritten van het komende weekend.

Op zaterdag 5 januari staat een rondje Hollander (start vooralsnog op 13.30 gesteld) op de rol en op zondag gaat het via een verrassende route richting Maaseik.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in hamburg rabo racers. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s