2013….een vooruitblik !

Om te beginnen: voor iedereen een goede roetsj het nieuwe jaar in en de beste wensen voor een gezegend, gezond en gelukkig 2013 !!!!! Dat 2013 in alle opzichten een goed jaar mag worden. 
Als men niet meer vooruit kijkt en geen wensen heeft en men geen doelen meer kan stellen dan mist men ook een stuk levensinhoud. 31 december, de sterfdag van mijn moeder….een dag om niet gauw te vergeten maar….ook een dag waarop uitgekeken wordt naar dat nieuw begin.

Wensen en doelen voor 2013 ?? Gelukkig meer dan genoeg !! 2013 wordt het jaar van twc Postert met jubileumsfeest en in oktober die fietsreis naar Mallorca. En voordat het zover is staan er erg veel mooie dingen op de rol.

In januari start het HRR seizoen reeds op 1 januari met de Sylvestertocht en uitreiking van de HRR wisseltrofee (als de winnaar van 2011 de trofee af wil staan…). In maart dit jaar – in verband met crisis en najaarsreis- geen vakantie naar Spanje. Om toch tegemoet te komen aan degenen die ook in het voorjaar perse op reis willen heeft het bestuur van de HRR besloten om een lang fietsweekend naar het

te organiseren. Standplaats zal Dreislar worden, gelegen op een tiental kilometer van Winterberg en de hoogste piek van het Sauerland, de Kahler Asten. Ook zullen de pijlen van de HRR op Belgie gericht zijn: rondje Maaseik, Banneux, Scherpenheuvel en wellicht ook een klassieker in Oost-Vlaanderen. De wekelijkse routes zijn reeds vastgesteld en last but not least: meedoen staat voor iedereen open. Op zaterdag wordt vanaf het Paparazzipleintje gestart om 13.30 uur en op zondag om 10.30 uur.
Dat de kaarten al geschud zijn voor 2013 is nog niet geheel duidelijk. Uiteraard wordt er gerikt maar of er ook in competitieverband gebridged zal worden …..2013 zal het leren !

En ook zal er achter het (golf)balletje aangelopen worden. Op dit gebied – net als andereIMGP8183

jaren – niet teveel aspiraties maar gewoon lekker lopen en de ene keer in de wolken zitten vanwege die mooie bal en de andere keer door de grond zakken vanwege die misser.
De wandelingen zullen veelal langs water en door bosgebied gaan waarbij – evenals bij andere activiteiten – het fototoestel in de aanslag zal zijn.
Naast genoemde sportactiviteiten zullen ook de “proef”activiteiten op wijngebied een

intenser karakter krijgen. Niet alleen de Merlot, de Cabarnets, de Syrah of de Grenache uit Frankrijk of de tempranillo uit de Rioja maar ook toppers uit Oostenrijk zoals St. Laurent of Zweigelt en de Portugese Turiga nacional, Castala en Rufete die ik thans volop aan het proeven ben om nog maar te zwijgen over de wijnavonden in februari en maart waarvoor ik thans erg veel huiswerk heb te doen. Zoals u ziet ….ook voor 2013 is het glas weer goed gevuld..!!

2013 zal een feestjaar worden waarbij ik de slingers elke dag opnieuw weer zelf zal ophangen ! Ik hoop U ook !!!!
Proost !

Dit bericht werd geplaatst in algemeen, Sport, wandelen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s