ATB tocht Vlodrop 2012 (2)

Voor menig fietser staat deze tocht reeds lang in de agenda. Het is namelijk een tocht die garant staat voor gezelligheid. Een gezellige drukte, daar wil toch iedereen bij aanwezig zijn..!! Nu moet u weten….twc postert bestaat volgend jaar 40 jaar en…… nu in het bos, volgend jaar een heel jaar gezelligheid op de weg….??? en dat bij twc postert…?? Heren, dames, kom volgend jaar eens “proeven” en ik kan u nu reeds zeggen: “…. ’t smaakt goed…het smaakt naar meer….!!!”.

Ik heb bewondering voor de “drek”rijders maar begrijpen…doe ik het niet echt. Altijd maar die fiets afspuiten en poetsen en… met de drek tot achter de oren jezelf ook behoorlijk afspuiten…. nee, ik heb het liever iets kouder, wat meer wind maar… wel op de weg ! Nu heb ik ook zo’n atb’tje maar…. hij hangt al jaren keurig gepoetst “droog” te hangen in de garage. Het “sfeerproeven” van de route is dus zelfs niet eens aan deze  “analfa-aateebeet” besteed maar toch…… hieronder wil ik u de sfeer laten proeven zodat het zelfs de grootste twijfelaar duidelijk is dat er zondag maar een ding te doen staat: ERBIJ ZIJN…..!!!!

De organisatie is zich al weken uit de naad aan het fietsen om een keurige route in elkaar te zetten. De vorige week was het even paniek toen Frans een pijpleiding ontdekte die zomaar over de route ging…!! Wat te doen..?? De pijpleiding weghalen…?? Dat goede raad niet duur hoeft te zijn bleek al gauw toen meteen een alternatief bedacht werd… een mooi ommetje in de buurt van de golfclub !!

Ook wordt op de diverse forums al weken gesproken over de “bch”. Uiteraard is de “bch” ook dit jaar weer opgenomen in de route….!! Deze “broken chain hill” is vaak het breekpunt van materiaal en…renner maar….. deze geweldenaar van meer dan 21% is te doen !! De inside-information wil ik met u delen: “neem de bch aan de rechterkant…!!

Dat de “signaleurs”, verkeersregelaars etc. weer in opperste staat zijn zal wederom blijken: stoppen…?? dat moeten de auto’s doen…!!! Ook de pauzeplek mag er weer wezen: een team van verzorgers die de fietsers weer – figuurlijk –  in de watten leggen waardoor het voor menig fietser zelfs een opgave is om weer op te stappen………

En het terrein…??? Dat ligt er keurig bij ! Hierbij kan zelfs opgemerkt worden dat een buitje nog geenszins verkeerd zal zijn. “Het zorgt ervoor dat de wielen nog wat meer aan het oppervlak plakken” volgens Mark uit Heitse…!! En niet alleen Mark uit Heitse zal er zijn, de fietsers met Lef(fe), Mario en Frank en nog een aantal mensen uit Buggeme, die van Everlo, waar overigens alleen Ger verstek moet laten gaan en uiteraard ook degenen die er elk jaar weer bij zijn en er gewoonweg bij horen…….!!

Het belooft een feest te worden a.s. zondag dus: Laat je tracteren op een machtig mooie rit door het nationale park de Meinweg…!!!!

 

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in twc Posterholt. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s