ATB tocht Vlodrop 2012 (1)

Ongetwijfeld zal de volgende week het lied “hij komt, hij komt” veelvuldig klinken en ja hoor….. als op zaterdag 17 november  de Sint voet aan wal zet in Roermond dan zal menig Roermondenaar zich afvragen  of hij/zij in dat grote boek staat en wellicht als straf ook nog eens de zak krijgt en… in de zak moet…!!!  Wegens de commotie in Roermond is het dus nog geenszins zeker dat Sint dit jaar in Postert aan de start zal staan….

De ATB tocht. Zoals de kinderen uitkijken naar de intocht van de goedheiligman, zo kijken de ATB-ers van geheel Zuid-Nederland al uit naar de tocht door het Meinweggebied, jaarlijks georganiseerd door twc Posterholt. De berichten die terug te vinden zijn op menige website spreken boekdelen. Zo zegt de Beeselse draak, ik citeer: ” Deze tocht staat wederom genoteerd, het is een van de hoogtepunten in deze mooie fietsregio…”! of… om met de woorden van Houbi te spreken: “Be there, zoals elk year………”. Dat de Mongooseboy er dit jaar niet bij is komt door ziekte (beterschap boy !!) en de “prutser” moet afhaken wegens de gebrekkige – zeg maar rustig “pruts” – verbinding tussen Nijmegen en Roermond maar…. verder zal iedereen er weer bij zijn…!! Mark uit Heitse, Frank en Mario uit Horn, Mark uit Neer, Frits en al die andere “bikersmetleffe” of Jac uit Herten of Shaggadellick of Martijn of die van Sijben (ja… hoe lang moet ik nog doorgaan met namen noemen….we gaan wederom voor een gouden aantal !!!).

Op Zondag 18 November 2012 kan dus wederom gekozen worden tussen twee afstanden: de 30 kilometer voor de ‘beestjes”en de 50 kilometer voor de “beesten” want ATB staat gelijk met “beesten” en – menigeen hoopt het niet – wat is er niet mooier dan na afloop er dan ook uit te zien als een beest…!! 
Vertrekpunt : Café Restaurant De Roerhal te Vlodrop waar trouwens ook aankomstpunt is en…. waar de fiets kan worden afgespoten zodat de auto niet vol komt te liggen met de drek van die fiets. En jezelf afspuiten…? dat kan ook in de sporthal ! 
Vertrektijd : van 8:00 tot 10:00 uur en …. in deze economische crisistijden zijn de kosten voor deze bijzondere tocht in vergelijking met andere jaren gelijk gebleven: 4.00 euries voor NTFU leden (wel het pasje meenemen !) en 5 euries voor degenen die geen pasje hebben.  Wat hiervoor geboden wordt kun je lezen op de site van http://www.twcposterholt.nl. Een ding kan ik garanderen en …. daarvoor komt men:  MEN KRIJGT WEDEROM EEN SPECTACULAIRE TOCHT VOOR DE WIELEN….!!!! 
wordt uiteraard vervolgd !!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in algemeen, twc Posterholt. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s