agenda

…zojuist moest weer eens de agenda worden getrokken om een datum vast te leggen. Nu doen mijn vrienden dat steeds via hun telefoontjes cq. mini-computertjes (ipod) en moet ik het altijd nog doen met mijn ouderwetse agenda. Ik vind het wel gemakkelijk en overzichtelijk maar…. het is eigenlijk hopeloos ouderwets.

Ouderwets maar…. niet storend want dat ervaart de cursusleidster als tijdens de cursus mijn vrienden steeds hun telefoontje raadplegen om maar weer eens te kijken of ze weer een of ander mailtje binnen hebben gekregen.

altijd verrassend die routes van Henk !!

Hiermee wil ik ook de link leggen naar het fietsboekje van twc postert en de digitale versie via de site van twc postert. een boekje dat eigenlijk ook hopeloos ouderwets is in dit digitale tijdperk maar menigeen kan niet zonder boekje en vindt het al erg

en Henk voorop !!!!!

storend als het boekje enkele dagen te laat in de brievenbus valt. Een ander krijgt het boekje en bekijkt het niet eens omdat alles digitaal te zien is. Tot deze laatste groep behoor ik maar…. soms kijk ik ook wel eens in het boekje. En dat niet alles exact op elkaar afgestemd is viel me dan ook meteen op:  een erg leuk verschil overigens. De digitale versie geeft voor 29 september aan dat er een B-route van Henk Kersten zal worden gefietst en in het boekje “wielervrienden” zag ik toch wel heel wat anders en verrassends staan. Inderdaad een rondje van Henk en … om 9.00 uur zal worden gestart. De route…??, de afstand..??? Daarvoor moet men toch echt het boekje bekijken…!! En als de aankondiging niet duidelijk genoeg is, laat je gewoon verrassen en kom naar Postert om deze ongetwijfeld verrassend mooie tocht van Henk mee te fietsen.

Dus: 29 september 2012, route van Henk. Geef een alert in je digitale agenda of… omcirkel deze dag in je gewone agenda en wees erbij !!!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in algemeen, twc Posterholt. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s