Limburgs Mooiste … de voorbereiding

Het is vrijdag 1 juni, begin van de zomer en…de dag voordat Limburgs “allersjoeanste”  wordt gefietst. Ook dit jaar zijn de Hamburg Raboracers van de partij. Op speciale uitnodiging mocht weer een parkeerkaart en wielertruitje in ontvangst worden genomen (en dit laatste…zonder maar een meter gefietst te hebben !!). 

Dat het vorig jaar veel te koud en veel te nat was, is nog niet vergeten. Dat het een machtig mooie tocht was over veelal onbekende wegen wordt jammer genoeg wel eens vergeten. Dit jaar gaan de HRR voor de 105 km zwaar en als men naar de route kijkt dan wordt er wederom   over veelal onbekende wegen gefietst. Of het daadwerkelijk zwaar wordt..?? Ja !! want Limburgs “sjoeanste” is een tocht waarbij de fiets stevig op zijn staart wordt getrapt ! 

Uiteraard hebben de HRR een goede voorbereiding in de benen maar toch….altijd weer gaat het gesprek over: “hoe laat (en niet “hoe vroeg”) vertrekken we”, “wat doen we aan”, “wat zal het weer doen..” en “blijven we bij elkaar”. Voor de een is het alleen bezig zijn met dat knallen en voor de ander zal het om zich heen kijken en foto’s maken worden maar voor iedereen zal het sportief genieten en bezig zijn betekenen waarbij uit uitgekeken wordt naar de kussen en…het pilsje van de rondemiss…..

het pilsje, of de ronde miss....????

programma:  

2 juni “limburgs sjoeanste”   en op 9 juni, hoort zegt het voort: Horn-Scherpenheuvel-Horn

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in algemeen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s