Reclame

Als er reclame op de tv komt dan ben ik meestal even er tussenuit. Reclame…. ik vind het maar niks !! Ik herinner me nog de halfvastenstoet in Maaseik. Probeerde ik de kinderen een onvergetelijke middag te bezorgen en wat gebeurde er…. een reclamecaravaan van  anderhalf uur en dat met ijskoud weer en regen met als resultaat: nog voordat de echte optocht begon ging ik met vier vernikkelde kindjes weer huiswaarts. Ze hadden het  voor eens en altijd  gehad met de carnavalsoptocht in Maaseik ….. !!!

Bij het fietsen is het wat anders….. je wil de koers zien maar voordat de koers komt kun je niet effe weglopen omdat de reclamecaravaan komt. Nee, de reclamecaravaan hoort bij het fietsen. 

De laatste tijd krijg ik echter steeds meer aanvragen om reclame te maken voor tochten etc. etc. Ik denk hierbij aan het paparazzirondje dat de A-groep binnenkort gaat fietsen. En… als ik eerlijk ben, een beetje reclame maken voor deze tocht moet kunnen. Commentaren als “een van de mooiste tochten”  uit monde van Fred de bolle die normaal helemaal niets heeft met tochten aan de westkant van de Maas heeft, zegt eigenlijk al meer dan genoeg !!

Vandaag kreeg ik weer een oproep om reclame te maken voor een tocht.  Voor deze ene keer zal ik het dan toch maar publiceren want eigenlijk maak ik slechts reclame voor de perfecte twc postert tochten die gewoonweg absolute top zijn en voor degene die buiten twc willen fietsen…. de tochten van de Hamburg Raboracers staan ook voor iedereen open (een aanrader is  bv Horn-Montaigu-Horn de tweede zaterdag van juni).  Als uitzondering dus twee andere mooie tochten dicht bij huis:

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in algemeen, hamburg rabo racers, twc Posterholt. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s