jaarvergadering twc postert (3)

………Bij punt 9 van de agenda leek het wel stilstaan en achteruit hollen. Allereerst ging het erover om de contributie te handhaven en vervolgens om korting hierop toe te passen dan wel meer contributie en dan korting toepassen. Ook werd zelfs een korting op korting besproken (indien deze korting dan ook korting op sponsorbijdrage……). Alles bij het oude en de morele verplichting om als lid te helpen bij clubactiviteiten moet bij eenieder gewoonweg hoog in het vaandel staan en….aldus besloten ! En in 2013….volop activiteiten met een groots feest, georganiseerd door Piet cs (en dan kan het niet kapot) en….de reis, een evenement dat de absolute top is voor iedere fietser !

Dat John de C&A rekken geplunderd heeft en men bij hem weer terecht kan voor kleding kwam voor de “veelvraten” (degenen die elke week een aantal malen het twc pakkie aanhebben) als geroepen.

De “duim” werd dit jaar uitgereikt aan iemand die jaar in jaar uit (en dat al 30 jaar lang !!) in de weer is voor de club: als routeman (ik denk aan de jaarlijkse E9 route langs de sexclub in Sampert), als nieuwbakken lid van de kascommissie, als vast “rode-lantaarnrijder” bij de atb-tocht maar bovenal als lid van de redactie van het clubblad. Het knip-, plak- en fotowerk is deze man toevertrouwd. In deze 30 jaar is het nooit een “must” om te vergaderen want als clubman  achter de “schermen” geniet hij nog elke keer van de bijeenkomsten, die doorgaans in huize Leenen worden gehouden. Het bloemetje voor het thuisfront en de doos met inhoud (goed voor een aantal vergaderingen)  zijn ook nu weer op de juiste plaats gekomen. Jan, proficiat !!!

Het hoogtepunt van de jaarvergadering is telkens weer de bekeruitreiking van de clubkampioenen en het overhandigen van de kampioenstrui. De derde plek viel Piet Vrancken ten deel en plek twee was voor Wiel Cox. Moest Wim Diesch de titel twee jaar geleden nog met Rene delen, dit jaar duldde Wim niemand naast zich. Nummer twee stond niet eens op de fotofinish want twee deelnames meer is een straatlengte verschil in een veld waar de concurrentie moordend is, ik durf zelfs te stellen dat een straatlengte nog minnetjes is uitgedrukt. Twee ritten maakt al gauw een verschil van ruim 130 kilometer !! Wim, waar moet dit eindigen…?? Met Tourwinnaars Merckx, Indurain en Anquetil als voorbeeld moet de rest van het veld waarschijnlijk het ergste vrezen en ga je zeker proberen dit illustere drietal te evenaren in eindoverwinningen.

Wim, namens iedereen – ook je concurrenten !! – van harte proficiat met deze titel en ben alvast gewaarschuwd: IEDEREEN wil in 2012 die titel !!

Ook de Eifeltocht in het laatste weekend van augustus is al grotendeels uitgestippeld. Tot en met de snelheid van de bezorgservice van het eten is reeds uitonderhandeld. Voor de reis is er – evenals andere jaren – maar een onzekerheid: het weer.

Dat de rondvraag weer helemaal rond gaat werd duidelijk toen de voorzitter instemde met de gevoelens van enkele leden. Het zal aan de voorzitter zijn om er geen “postertse landdag” van te maken.

Om 18.50 uur hamert de voorzitter af, het is inmiddels donker. Ja, het is goed geweest. Maar goed dat er 1 maal per jaar vergaderd wordt want het gaat per slot van rekening toch maar om een ding: FIETSEN !!!!

De afspraak is: zaterdag 17 maart Rondje Pierre Fonteijn (65 km). vertrek 13.00 uur de Wiee in Postert.

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in twc Posterholt. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s