jaarvergadering twc postert

Veertien dagen voor het officiele begin van het wegseizoen staat traditioneel de jaarvergadering op het programma. Het voelt altijd alsof men na een lange vakantie weer op school komt voor een nieuw jaar. Zijn er nieuwe gezichten ?? Wie is er niet meer bij ?? Onderweg zie ik Ron de W. al met zijn fietsje vanuit Remunj (ook dit zijn kilometers!) op weg naar de vergadering en “l’umo con cuore matto” Bert – het gaat nog steeds niet zoals het moet !- komt zelfs vanuit Asenray met de fiets naar Postert. In Postert zie ik op de parkeerplaats van de Zwarten Berg zelfs aan de nummerborden  dat er helemaal vanuit Duitsland naar dit evenement gekomen wordt…. Het is weer even een praatje maken met iedereen en even die interesse tonen voor de pas geopereerde Maan, die ook acte de presence geeft. Dat iedereen zin heeft in het nieuwe seizoen blijkt uit de talrijk opgekomen leden: 52 !! vlak voor de vergadering komt de voorzitter nog even naar me toe met de gedecideerde mededeling: “ik heb gekocht !! en…. hij is blauw !!!!!!!!!!! (zie verhaal nieuwjaarsreceptie)

Toen Rinze aan het woord kwam dacht ik even dat ik onder de tafel moest wegkruipen. Schending privacy, alle gegevens
van twc postert op het “world wide web” en zo kan ik nog wel even doorgaan, zou me ten laste kunnen worden gelegd. Maar gelukkig niets van dat alles maar het een of ander warrig verhaal  over 400 ?? en over stoplichten. Toen Rinze afsloot met de woorden: “paparazzi, je mag blijven !” en me een attentie aanbood kon ik gelukkig weer een beetje onder de tafel vandaan kruipen. Toch wel  vereerd met deze “veren inne vot” zal ik

proberen niet naast de schoenen te gaan lopen maar….lekker op de fiets foto’s blijven maken. Piet, wil je  mijn fotoarchief, laat het bestelbusje maar  voorrijden !! Rinze, bestuur etc. etc. etc…   bedankt !!!

(wordt vervolgd)

 

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in twc Posterholt. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s