expeditie Kilimanjaro (2)

Gingen de Kilimanjaro-gangers Guus en Robert de vorige week nog voor de “generale” naar de Ardennen en werd vanuit Malmedy dagelijks zo’n slordige 30 kilometer gewandeld, vanaf vandaag is het echt menens….!!! De expeditie naar de Kilimanjaro gaat beginnen. Vandaag met de auto naar Keulen, daarna met het vliegtuig naar Amsterdam (“dat scheelde behoorlijk” volgens Robert)en vervolgens naar Kilimanjaro airport en dan met de bus naar Arusha, aan de voet van de Kilimanjaro.

Is Guus vooral zenuwachtig voor het resultaat (de top halen), Robert zit er iets anders in. “Ik ben vooral zenuwachtig voor het krappe tijdschema: als we vertraging hebben met het vliegtuig – en dat kan natuurlijk door ijsvorming of sneeuwval – dan missen we de bus naar Arusha”.

Momenteel is men met man en macht in de weer om het tweetal keurig op tijd in Afrika te krijgen.

Voor de rest is het tweetal goedgemutst (en dat moet ook wel met deze barre temperaturen). Zal het in Keulen minus 12 graden zijn, op de aeroporte in de provincie Arusha zal het met 35 graden zomers warm zijn. Maar…. om nu al in korte broek naar Keulen af te reizen was het tweetal toch te gortig. Guus: “eerst zien en dan geloven dus…op het vliegveld in Afrika gaat de korte broek pas aan..!!”

En dinsdag….dan gaat het pas echt beginnen met natuurlijk een doel: de TOP !!!

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Sport. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s