na regen…..

NA REGEN……………..

KOMT ZONNESCHIJN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Maar… niet vandaag …!! Uiteraard was het vandaag geregeld op de radar kijken want tussen de buien door zou er namelijk worden gefietst en…sommigen pakken dit dan wel erg letterlijk. Volgens de buienradar zou het rond de klok van 11.00 uur droog zijn maar…. om 13.00 uur was het nog steeds regen die met bakken uit de hemel plenste. Reden voor de consul om  het programma eruit te gooien.

Het regende overigens de hele morgen al afmeldingen waarbij het excuus: “teveel zout op de weg..!!” toch wel alles sloeg.

Om half twee meldde een zieke Dion zich (in wielertenue) op het paparazzipleintje. Toen de kantinebeheerder vertelde dat het programma eruit lag was er veel ongeloof bij Dion. “Hoe kan dat, het is droog, fietsen..!!” waren enkele kreten die hij tussen de hoestbuien uit een schorre keel wist te kreunen. Op het moment dat hij aan de cola wilde beginnen arriveerde – 10 minuten te laat overigens – paparazzi (ook in wielertenue) op het pleintje. “Het fietsquorum is er en dus kunnen we fietsen,” zei Dion. Bij het vertrek is het droog maar…dit is slechts van korte duur; na 1 (een!!) kilometer gooit Pluvius de hemelsluizen weer open en is het Dion die maar klaagt: “de kortste weg naar huis…!!”. Toen paparazzi zei: “dan kunnen we ons het best omdraaien dan zijn we over 3 minuten thuis” was het Dion die al klagende zei: “nee, via de kortste “om”-weg naar huis zodat ik ook nog wat kan klagen”. Het “bah, bah, bah” en “hopen dat ik eerder thuis ben dan…” was niet van de lucht. “Gelukkig dat ik nog ziek ben want anders zou ik het zeker worden in dit regenweer” waren de eerste positieve woorden die uit Dion kwamen. Bijna thuis en iets meer dan 30 drijfnatte kilometers op de teller zei paparazzi dat thuis eerst het ros en dan de ruiter aan de beurt was om gepoetst te worden waarop Dion in de stromende regen fietsende en met een gezicht dat op onweer stond zei: “Als ik thuiskom……ik zie de bui al hangen…!!!”

zondag 22 januari 2012: kortste rondje Maaseik. vertrek om 10.30 uur (half elf) paparazzipleintje.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in hamburg rabo racers. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s