vooruitblik 2012

, ei

Nog even en het nieuwe jaar komt er weer aan. Je zou het kunnen zien als een verhuizing: de “1” wordt een “2” en dus eigenlijk net zoiets als de verhuizing die ik in augustus met de weblog heb moeten ondergaan: web-log werd weblog. Een ding weet ik zeker: de verhuizing van 2011 naar 2012 zal heel wat soepeler verlopen dan mijn “weblog-verhuizing”.

31 december: nog net de mogelijkheid om even vooruit te kijken naar 2012. Allereerst hoop ik natuurlijk dat het voor iedereen een in alle opzichten geweldig jaar mag worden met veel liefde, geluk en bovenal: EEN GOEDE GEZONDHEID …!!

Daarnaast zou het ook mooi meegenomen zijn als er op sportief gebied de nodige doelen en uitdagingen zijn weggelegd in 2012.

2012. De teller, die 10.500 km aangaf staat weer op 0. Voor iedereen is het weer met een schone lei beginnen. Ook voor mijn Belgische vriend en leeftijdgenoot Luc Palmkoeck uit Sint Gillis Waas, die in 2011 40.830 km op de teller had staan (van zijn fiets uiteraard !)

Voor twc postert is 2012 de laatste trede naar het 40 jarig bestaan in 2013 en zullen er reeds voorbereidingen getroffen worden voor de festiviteiten. Gaat de twc familie naar Mallorca ?? Maar er is meer ! De nieuwjaarsreceptie, de start van het seizoen, de atb cross, het eifelweekend en uiteraard… de wekelijkse ritten. Ook doet het deugd mee te kunnen delen dat Jos P. na een afwezigheid van bijna twee jaar weer zijn plaats in de C-groep zal gaan innemen. Maan, normaal niet gauw bang, heeft de geplande knie operatie uitgesteld en zal in maart toch de auto in de garage laten staan en aan de seizoensouverture deelnemen. “Hoe meer zielen, hoe meer vreugd..!!”

voor de HRR zal het weer een druk programma worden. Het seizoen loopt immers van 1 januari tot en met 31 december. Dit jaar zal in april de Peter van Petegem classic gereden worden en… waarschijnlijk zelfs nog een keer de Trois Ballons (met aankomst op  het plateau van de mooie meisjes, waar de Tour dit jaar ook voor het eerst zal aankomen). Uiteraard zijn de leden van de HRR heel benieuwd naar de nieuwe uitnodigingen waarmee de sponsor ook dit jaar weer mee op de proppen komt.

En….Lars wint uiteraard de tour. 2012 zal nog een nieuwelingenjaar zijn…. hij wordt steeds sterker !! In een laatste interview met hem zei hij dat het wel een hele toer zal worden maar hij ziet die tour nog steeds zitten !

Of er op wandelgebied een Kennedymars inzit, ik het kaartjaar 2011 kan evenaren of…zelfs een handicap kan krijgen met golfen (liever niet !!) is allemaal koffiedik kijken. Nu even geen lange verhalen meer.

1 JANUARI 2012:  VANAF 10.00 UUR SYLVESTERTOCHT MET ALLEREERST: ZALIG NUUJAOR…DE WAOFELE ZEEN KLAOR !!                                 UITREIKING HRR WISSELTROFEE EN OM 10.30 UUR

“SYLVESTERTOCHT”  AFGELASTING ALLEEN BIJ SNEEUWVAL !!!

Dit bericht werd geplaatst in algemeen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s