atb cross twc posterholt (2)

MTB-tocht in BudelNog een paar dagen en dan zal het voor de droogweerfietsers een genot zijn om richting Vlodrop te gaan want….het blijft droog !!!! en schreef ik de vorige week nog over een geweldig weercijfer (een acht), op dit moment geeft weeronline zelfs een NEGEN !!! voor a.s zondag in  Vlodrop. En niet alleen de droogweerfietsers zullen aan hun trekken komen, degenen die houden van wat nattigheid: geen probleem !! Na afloop kunnen ze de fiets en…zichzelf zo nat maken als men maar wil !! (er is een afspuitplek en…een kantine ….)

.De voorbereidingen zijn in volle gang.

De route: Volgens organisator E. van H. hebben de voorrijders zelfs een embargo op de route gekregen en kan gesteld worden dat de route een van de best bewaarde geheimen van Posterholt, Vlodrop en omstreken is.  Wel kan ik – na diverse malen op zaterdag in de struiken op de uitkijk te hebben gelegen – een tipje van de sluier lichten en meedelen dat de route de andere richting heeft dan vorig jaar (dus eerst richting Herkenbosch) en….dat er verrassend nieuwe stukken zijn opgenomen !!! Ook wil ik iedereen reeds attent maken op de moeilijkheidsgraad want zelfs “cracks” als Jan L. en Frank Op het V. kwamen tijdens de generale rit van afgelopen zaterdag los van de fiets en behoorlijk hard op het zachte “bosdek” terecht….

De voorrijders zijn vanaf oktober in het bos te vinden om te kijken waar men het best de pijlen kan ophangen. Frans v.d.B , Wim D., Pierre M, Robert, Jos N, Guus en Frans A. gaan mee om voor de ervaren fietsers een mooie route neer te zetten en Peter F., Ron de W. en Fred van H.  gaan mee om een oordeel te geven of de jeugdige enthousiastelingen aan hun trekken kunnen komen en dit alles onder de bezielende leiding van de man die de rem er bij iedereen op en af zet, Etienne van H.

Vanaf vorig jaar is Mark de R. bezig met mailings richting organisatie af te vuren om maar genoeg eten en drinken voor de pauzeplaats in te slaan en ook hier zijn de berichten bemoedigend. “als er zoveel mensen komen als we spul op voorraad hebben, dan hebben we het over deelnemersaantallen van ruim over de 4 cijfers”, aldus een zenuwachtig ogende voorzitter.

en verder: de bezetting aan  de inschrijftafels, de parkeerregelaars, de afspuit (nee, geen afwerk) plek, de hesjesuitdeler, de verkeersregelaars  en last but not least de fotograaf !!,

het is allemaal geregeld voor a.s. zondag.

Dus: KOMT DAT ZIEN !! HOORT ZEGT HET VOORT en dat alles onder het motto: DEELNEMEN IS BELANGRIJKER DAN WINNEN…….!!!!

Dat het voor iedereen een intensieve, gezellige, mooie en sportieve tocht mag worden !!!

Tot zondag !!!!!

 

 

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in twc Posterholt. Bookmark de permalink .

Een reactie op atb cross twc posterholt (2)

 1. Mark zegt:

  Heer Paparazi,

  Bedankt voor het Fiets magazine, wordt er blij van als ik de envelop in de brievenbus zie liggen….deze zie ik liever in de brievenbus dan van die blauwe !

  Zondagmorgen ben ik er zeker bij wel alleen deze keer, maar dat mag de pret niet drukken, ben benieuwd naar de route eerst richting Herkenbosch…heb er nu al zin in !

  let goed op als je langs de route staat, die witte/blauwe flits ben ik 🙂

  tot morgen dus ergens

  Groetjes Mark

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s