en alweer een ''dubbel"…!

Wat een omstandigheden dit weekend..!! het kan maar niet op met het goede weer en dat betekent dat de HRR geen rust wordt gegund.  Dat niet alleen het weer mooi was maar ook de route bleek uit de vele positieve reacties na afloop. Zaterdag 12 november stond de verrassingsroute op het programma waarbij alleen de routecommissaris op de hoogte was van de route en de rest……??????? Ja, men zette vele vraagtekens bij de te volgen route en als men al eens zei “het gaat naar Limbricht”, dan kwam men toch weer bedrogen uit. Zelfs janp wist niet waar hij vooruit moest fietsen om een goede fotoshoot te maken. Dat Dion op een nieuw fiets rondfietst wil hij ook weten want de kinderen komen al aanrennen als we nog lang niet in zicht zijn. Zijn bel is los en zijn fiets klinkt als een ijscokar. Mario kon het niet aanhoren en zelfs de sponsor  sprak er schande van dat op een dergelijk mooi karretje nog geen fatsoenlijke bel kan worden gemonteerd.

De route was verrassend mooi waarbij zelfs pipoprostato lyrische woorden uitte. “Ik heb toch al veel gezien en gefietst maar hier ben ik nog nooit geweest”. Een vraagtekenroute die onderweg al voor vele uitroeptekens zorgde. En zoals het hoort bij een verrassingsroute: laat u ook verrassen en fiets de volgende keer mee.

Zondag 13 november ging het via een alternatieve route naar……. inderdaad, Maaseik ! De muts onder de helm en de jas aan want om half elf was het behoorlijk aan de “kleine kant”. de sjeiven dorpel werd niet alleen figuurlijk maar ook letterlijk links gelaten. Op de De Sjeiven Dörpel - Maaseikvraag van de sponsor  of dit jaar misschien nog een “warme chocomel met slagroom-route” kan worden ingepland moet helaas worden gezegd dat het programma voor 2011 overvol is maar… in 2012 wordt graag ingegaan op deze mooie geste.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in HRR. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s