verhuizing…!!

augustus….druk, druk…….wat een maand !! Had ik me voorgenomen om met postert te gaan fietsen… niet gelukt, te druk ! De bedevaartstocht naar Banneux is alweer geweest en het Eifelweekend staat op het programma.

Maar…dit is niet alles !! Was het een druk jaar met verbouwing etc. etc.  de volgende week word ik noodgedwongen geconfronteerd met het feit dat ik moet verhuizen !! en zo ziet men maar weer dat men veel kan plannen maar niet alles in de hand heeft. Wat zie ik er tegenop…!!! Zaken ordenen, inpakken en opslaan. Wat een werk en…. ik heb er helemaal geen zin in !! Of deze verhuizing het daglicht niet kan verdragen… ik weet het niet maar de afspraak is dat het vannacht – inderdaad, van 22 augustus op 23 augustus – zal gebeuren….

De verhuizing….. ik weet niet wat ik ermee aan moet. Inpakken en wegwezen is iets te gemakkelijk. Voorbereidingen, stress etc. etc.

En…wellicht dat de trouwe lezers van mijn weblog enige hinder zullen hebben van de verhuiswerkzaamheden. Wat is nu precies aan de hand ?? Om het erg lange en vertwijfelde verhaal van de verhuizing kort te maken: mijn weblog wordt  maandagnacht verhuisd. Het hoe en waarom en….of ik dinsdag nog iets met mijn weblog kan…. het is allemaal een groot vraagteken. “Web streepje log” wordt “weblog” en mijn lay out is dinsdagmorgen “under repair”. Ook de titelatuur aan de zijkant zal geheel opnieuw moeten worden opgebouwd. Inderdaad…na een verhuizing is er vaak nog veel te doen. Zo ook nu, alleen….. de komende dagen zal ik er weinig tijd voor hebben en met het Eifelweekend (waarvan men natuurlijk dagelijks verslagen wil zien) in het verschiet vraag ik me af of ik deze week voldoende ondersteuning (handjes heb ik nodig !!) van sponsor, specialisten en het thuisfront krijg…

Uiteraard hoop ik dat ik na een werkweek “verhuizen” op mijn gemak kan afreizen naar Haus Oberwinter en daar kan genieten van eten, drank, sauna, zwembad en…..misschien ook nog een beetje fietsen en verslag kan uitbrengen van de belevenissen in de Eifel…!!

Dit bericht werd geplaatst in algemeen, Humor. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s