reddeloos, hulpeloos……..hopeloos..!!

Vrijdag, 17.25 uur. De telefoon gaat en ik neem aan dat het dion is die me zal; vragen of ik geen zin heb om met hem te gaan fietsen.

Inderdaad…het is Dion aan de andere kant van de lijn maar als ik hem zeg dat ik wel zin heb om met hem te gaan fietsen komt de aap uit de mouw. "Sorry Jan maar ik ben stiekem gaan fietsen en sta nu in Heel met een platte band…!! zou je me even kunnen helpen..??" klinkt het aan de andere kant van de lijn.

Hij is uiteindelijk de sponsor en dus maar meteen in de auto gestapt en richting Heel gereden en ja IMGP9072
hoor…. daar staat hij aan de kant van de weg met de handen in de zij in de trant van: "komt er nog wat van.."" Men ziet meteen dat deze man bij een grote sponsor werkt want bij gebrek aan een volgauto geeft zijn lichaamstaal maar een ding aan: WAT DUURDE DAT LANG !!  

Op de plek des onheidls biecht Dion me meteen op dat hij gisteren ook al met een lekke band had gestaan en dat zijn dure binnenbandjes a 8 eurie nu allebei gatenkaas is geworden. Dat Dion nog steeds helemaal van de kaart is blijkt uit het feit dat hij na een minuut pompen zegt dat het ventiel te diep in IMGP9073
de velg ligt en er geen lucht in de band komt. "de fiets moet toch in jouw auto", zegt Dion. Gelukkig is het paparazzi die rustig blijft en ziet dat het ventiel nog dichtgeschroefd is…….Ik moet hem beloven dat ik dit niet verder zal vertellen !! Ook dat hij bij wildvreemde mensen moest aanbellen om half Horn te bellen (en uiteidnelijk bij mij uitkomt) maakte hem toch wel bijzonder klein en dit nog wel in een tijdperk dat toch iedereen altijd een mobieltje bij zich heeft……

Bellen dat men keikapot zit, bellen om opgehaald te worden omdat men een band niet opgelegd krijgt of bellen omdat men te ver van huis is en de weg niet meer terug weet…dat moet kunnen  maar…bellen om even met een fietspomp te komen……… en dat terwijl ie op slechts een 200 meter afstand van een fietsenmaker te voet staat……….dit slaat toch werkelijk alles. Zo zie je maar weer… de lucht wordt duur betaald !!

Dion, fijne vakantie alleen……niet bellen dat ik je een auto- of fietspomp moet brengen !!

 

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in twc Posterholt. Bookmark de permalink .

Een reactie op reddeloos, hulpeloos……..hopeloos..!!

  1. De sponsor. zegt:

    Haai ich mer geloupe dan waas dit nooit geschreve.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s