Lars wint de tour…!!! (3)

Vandaag zit er alweer een editie van de Tour de France op en wederom…..geen Nederlander die iets in de melk te brokken had. De een heeft het net niet en de ander gaat zich toch wel elk jaar even liggen en is dan helemaal uit het evenwicht. Of dit ooit nog iets zal worden…?? Ik hoop het natuurlijk. 

Maar… niet getreurd, de nieuwe lichting komt eraan en op het moment dat "Kedelke" de buit in Grenoble aan het binnenhalen was, was het Lars die de buit in Kerniel, in de buurt van het mooie Borgloon probeerde binnen te halen. Na mooie resultaten in Zutendaal, Eijsden en Brunssum en…. een machtig mooie overwinning in Buchten moest Lars proberen de kloof van 12 punten met Bjorn van der Heyden te dichten. De strijd om de witte leiderstrui en de eindoverwinnig zou aankomen op de laatste wedstrijd. 

Een omloop die Lars op het lijf geschreven was: geaccidenteerd terrein. Om 16.00 uur stond een 60-tal nieuwelingen aan de start voor de 62 km lange tocht door dit mooie haspengouw dorp. Na een verbeten strijd was het "onze" Lars die het zoet van de eindoverwinning mocht proeven. Het eerste grote klassement is binnen: Proficiat Lars, op naar de tour…!!! SDC14903 (2)

Dit bericht werd geplaatst in Overig. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s