buienradar

Die buienradar is toch maar een uitkomst..!! Wat zou men nog aanmoeten zonder die computer…?? Misschien dat het beheersen van de site http://www.buienradar.nl zelfs Maan over de streep trekt om toch maar "world wide" te gaan. Bovendien hoeft hij zijn zoon dan ook niet wekelijks meer lastig te vallen om al die verslagen uit te printen………….,!!!??

Het is zaterdagmorgen elf uur en…. de buienradar geeft aan dat het omhalf twee droog is en….droog zal blijven. Uitermate gunstige omstandigheden om vanmiddag op de fiets te kruipen cq springen. Natuurlijk moet men wel niet vies ervan zijn om vies te worden want de nattigheid zal niet overal opgedroogd zijn. En de fiets…. tja…dat is de dienaar en die wordt gewoon na afloop afgespoten, ingesopt,  drooggewreven en ingespoten…! 

De buienradar is een uitkomst, zo ook donderdag jl. rond een uur of vier in de nm geeft de buienradar een neerslaggebied aan over het Middenlimburgse. Om toch enigszins droog te blijven (het zweet tel ik niet mee) zal de sportieveling voor 4 uur binnen moeten zijn en kan men het middagprogramma hierop aanpassen; het leeswerk na 4 uur en het fietswerk voor 4 uur…..!! 

de komende weken wordt het druk….de golfvrienden maken me gek want men leest maar zo weinig over golf…, de kaarters zien niets terug op de site, mijn wijnkelder heeft de nodige verhalen uit de duisternis blootgelegd, de verbouwing nadert nu toch wel met rasse schreden de voltooiing, de komende week ga ik het parcours van de Ronde verkennen (en dus helaas geen jaarvergadering !) en over 4 weken zit ik met pen en papier in Mallorca op de fiets om verslag te doen van het wel en wee van een heus peloton postert fietsers. Genoeg om mee bezig te zijn lijkt me.

Zaterdag 12 februari: HRR tocht met aangepast parcours. vertrek om 13.30 uur op het enig echte "paparazzipleintje" in Horn !!!

Zondag 13 februari: HRR tocht – rondje Maaseik – over bekende wegen. Vertrek 10.30 uur, aankomst 12.00 uur. 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in algemeen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s