nieuwjaarsreceptie…topevenement !!

het is kwart over 7 als de eerste twc-ers met hun echtgenotes binnendruppelen: “zo, dan hoeven wij niet iedereen af en komt men keurig naar ons toe…!!” zijn de woorden van deze eerste slimmeriken. Ja hoor, deze “oude vossen” hoeft men niets meer te leren.  CIMG3975

Zo rond half acht is het al gezellig druk, zelfs uit Horn is een hele delegatie naar de Wieen gekomen CIMG3978
voor deze nieuwjaarsmeeting. Jan W., de clubkampioen, is uiteraard aanwezig: “van begin tot het eind van het jaar geniet ik van mijn titel:, spreekt hij uit. Ook Jos N. wil er een bijzonder jaar van maken en belooft ons dat hij niemand zal laten schrikken dit jaar. De A-rijders laten zich ook volop zien deze avond en het gesprek gaat hier over de doelstellingen van dit jaar: veel fietsen met liefst een paar verre trips en uitdagingen en uiteraard…knallen met de A-groep !

De men van de C-groep hebben het over de wandeltrip Valkenburg-Banneux die dit jaar voor het eerst in CIMG3981
haar bestaan werd afgelast en ook hier wordt gezegd: dit jaar beter !! Ook fiets poetsen was een thema en Piet V. uit Horn vertelde zelfs dat zijn 17 jaar oude Colnago nu in Engeland zijn rondjes maakt. De nieuwe eigenaar had een oude fiets besteld maar voelde zich een beetje miskocht: hij kreeg een nagenoeg “nieuwe” fiets. Dat de bel aan de verkeerde kant van het stuur zat deerde de nieuwe eigenaar gelukkig niet ! CIMG3980

In de B-groep wordt nog de een en ander geronseld om een route aan te dragen en ja hoor: zelfs paparazzi geeft aan dat er in 2011 zeker een paparazzi-rondje gereden zal worden. Zelfs de kleren gaan vandaag over de toonbank, “een goed begin is immers het halve werk..!!”

Een ander heeft het over de gezondheid: de aanstaande operatie van maart en wenst zich niets liever dan in juni weer een beetje mobiel te zijn (fietsmobiel, welteverstaan); of de geplande operatie van Jose eind januari en de therapie van Jos P. op Hornerheide. Ja…gezond blijven is toch wel het grootste goed en nagenoeg iedereen is hier op dit moment toch wel even mee bezig.

Er zijn zelfs mensen van een bevriende atb club, die verkeersregelaars proberen te ronselen onder de feestgangers. Zoals el;ke nieuwjaarsbijeenkomst is ook hier het wandelgangencircuit de lobbyruimte bij uitstek !

Als het tien uur is, heeft menigeen de nek behoorlijk vol en wordt door iedereen weer volop gesproken IMGP9683
over 2012 want een ding is zeker: de nieuwjaarsborrel is een niet meer weg te denken evenement op de agenda van twc postert.  Uiteraard: voor wat hoort wat en dus is eenieders medewerking bij de diverse activiteiten in 2011 (Eneco-ATB) niet alleen gewenst maar noodzaak.

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in twc Posterholt. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s