vooruitblik 2011

Het jaar is alweer even op weg, nog even en de eerste werkweek zit er weer op. De weersomstandigheden hebben de HRR alweer enkel weken aan de kant gehouden en ofschoon de temperaturen de laatste weken een graadje omhoog gingen moest toch gezegd worden: "dooi zonder regen of wind, is het niet waard dat ie begint..!! ". De regen en de wind komen eraan en dus: komend weekend weer een programma van de HRR..!! (weer of geen weer, het gaat door).

Vrijdag staat de nieuwjaarsreceptie van twc postert op het programma. Voor de tweede keer pas dat deze receptie op de rol staat en…. er wordt naar uitgekeken !! In februari is de volgende activiteit van twc postert: de jaarvergadering. Ik ben benieuwd of er nieuwe leden zijn en…hoe het programma er al zo'n beetje uit zal zien…

In maart wordt door twc postert afgetrapt, Robert en ik gaan de eer van de HRR hoog houden op Mallorca en de HRR zijn volop in training voor de voorjaarsklassiekers. De zullen op carnavalszaterdag de "ballade carnavallade"fietsen, met bezoek aan zitkoel en stasiefestatie. HRR De ronde van Vlaanderen staat op het programma en…misschien ook de Passage omloop of de Peter van Petegem classic.

April, mei en juni zijn de maanden van de Steven Rooks, Tilf Bastogne Tilf, R.van Vlaanderen, Peter van Petegem etc. etc. kortom de maanden van de HRR. Wellicht dat een lang weekend Trois Ballons zelfs nog tot de mogelijkheden gaat behoren. Ook de Stelvio, Mortirolo, Gavia en…misschien de Madonna del Ghisallo horen bij de plannen van juni.

Juli, de vakantiemaand. Dit jaar gaat het hoogstwaarschijnlijk naar de Marken (Le Marche). Deze streek in Italie doet me het water in de mond lopen immers….. hier ligt de "Mont Ventoux" van Italie…

Augustus. De HRR gaan voor de 27e keer naar Banneux en het twc postert peloton zet wederom koers naar Remagen. Voor beide activiteiten geldt: succes verzekerd !!!

September. De laatste mooie tochten van twc postert, Mergelland Heuvelland 2 daagse, rondje Maaseik en…..een weekend Sauerland met de HRR (de sponsor heeft het weliswaar nog niet schriftelijk toegezegd maar toch, in de wandelgangen gaat het een en ander al in de rondte……….

Oktober: de laatste rit van twc postert en..ofschoon de verse clubkampioen nog niet in de kampioenstrui zal er na het afrijden weer een nieuwe kampioen uit de hoge hoed of beter gezegd "onder de fietshelm" uitkomen. Daarnaast zullen de HRR natuurlijk weer die rit naar de Bikemotion maken.

November: De atb tocht van twc postert. Goed weer zal zeker zorgen voor een hoge opkomst; de organisatie zal in elk geval zorgen voor een goede bevoorrading…. Verder zullen de HRR natuurlijk op zaterdag en zondag gewoon doorgaan, hun seizoen loopt immers van januari tot en met december !

December: De maand dat een winters buitje altijd met open armen ontvangen wordt, immers alleen dan kan er toch een winterstop zijn. Tussendoor gaan de HRR nog naar menig kerstshow om natuurlijk weer voorraden aan te vullen.

2011: randactiviteiten bij de HRR, de Sjeiven dorpel, de barbecue, presentatie nieuwe kleding…het wordt een mooi jaar !! het gaat niet alleen om fietsen !!

het kaarten….. misschien met uitstapje naar Brussel..?? golf…..een uitstapje naar de Ardennen met als klap op de vuurpijl het spelen op "five nations". 

Goh..wat en uitzichten voor 2011 !! Veel fietsen, lekker dat kaartje leggen, die mooie wandeling maken, meer golf spelen en uiteraard Genieten !!!! 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Sport. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s