terugblik 2010 (2)

Het is natuurlijk het beste om die terugblik van een jaar te doen als het jaar nog net niet voorbij is. Nog net geen 12 uur meer te gaan, de boodschappen moeten nog gedaan worden en dus is de druk ontzettend groot ! 

De tweede helft van het jaar begon goed.

Juli: Robert en ik gingen naar de Grand Depart…de tourrit vanuit Rotterdam. Met de mooie rit van de Giro Utrecht nog in ons achterhoofd was het nu toch wel; even slikken. Veel fietspaden maar in de polders kon ook goed doorgetrokken worden. Bij temperaturen van 30 graden was het ook nu weer genieten.  Het was een warme maand en de meeste activiteiten waren die van de HRR. De laatste dag van de maand toch nog een C-rit meegepikt; het blijft altijd mooi !! Absoluut top was de beklimming van de Ghisallo met bezoek aan de madonna del Ghisallo. 

Augustus: Een maand waarin ik alleen actief was voor de HRR met hoogtepunt de rit Horn-Banneux-Horn. Met 19 graden en een beetje regen was het dit jaar weer absoluut een bedevaart. Deze rit vond plaats tijdens het weekend van twc te Simpelveld. Veel hoogtepunten tijdens dit weekend, waarbij veel hoge punten bedwongen werden maar ook werd de hele twc familie geconfronteerd met de achterkant van de medaille toen Jos gereanimeerd moest worden die gelukkig – door het goede werk van het re-"animatie"-team – thans alweer volop in training is !! 

September: Topper was de Ride for the Roses met kippenvelmoment toen het volkslied van de ride gespeeld werd (the Rose). Met of zonder schoenen..ik had het niet willen missen.  Ook in deze maand een ritje met de club, dit keer met de B-groep. 

Oktober: Afrijden met twc postert is altijd mooi. een grote groep op pad…alleen, ik was te laat en ben voor mezelf maar dat rondje door Roerdalen gaan fietsen. De bouw van de kantine zorgt ervoor dat het fietsen even bijzaak is. Een enkele keer ga ik met de HRR op pad en – met de tong op de schoenen – kan ik in het laatste wiel aanhaken. Het uitstapje naar Bikemotion was – zoals elk jaar – geslaagd. 

November: De maand van de extremen. Buitenactiviteit als de atb cross van twc postert met een mooie opkomst en binnenactiviteiten als "hoe moet ik met die vlag wapperen" en "hoe moet ik reanimeren" stonden op het programma. Dat er maar 300 km weggefietst werd lag natuurlijk aan de bouw van de kantine.

December: December was wit en slechts twee keer is er door de HRR gefietst.

Resumerend….te weinig met twc gefietst, te hard met de HRR gefietst, teleurgesteld dat de bouwwerkzaamheden nog niet helemaal af zijn maar vooral TEvreden dat Jos er zo goed vanaf is gekomen, dat vele zieken weer op de fiets zitten, dat de HRR een wereldrecord in de boeken konden noteren (op 13 juni ging het officieel 34.1 over 50 km maar volgens anderen had het gemiddelde beduidend hoger gelegen !!) etc. etc. 

Dit bericht werd geplaatst in Sport. Bookmark de permalink .

Een reactie op terugblik 2010 (2)

  1. Sponsor. zegt:

    Hallo Jan,

    Ook dit jaar weer volop genoten van de mooie verslagen op je site. De vaste rubrieken van TWC en de HRR maar ook de verslagen van de overige toertochten zijn zo origineel dat de sponsor besloten heeft ook in 2011 zijn bijdrage weer te leveren. Hopelijk ook in 2011 weer genoeg tochten om over te schrijven. Tot 1 januari voor de traditionele Silvestertocht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s