terugblik 2010 (1)

Voordat we morgen het jaar alweer uitroetsjen (ik hoop meer figuurlijk dan letterlijk !) toch even terugkijken op het afgelopen jaar.

Het begon allemaal voortreffelijk. De Sylvestertocht op 1 januari met uiteraard de gezellige 12
bijeenkomst in de "oude"kantine. Dion, die tijdens de bijeenkomst de wisseltrofee in ontvangst mocht nemen van de Hamburg Raboracers en…hij was een waardig winnaar; het hele jaar heeft hij in de voorhoede gefietst. 

Reeds snel hierna stond de nieuwjaarsbijeenkomst van twc postert op het programma. Druk en gezellig waren de trefwoorden van deze bijeenkomst. Een mooie informele manier om reeds in januari aan het seizoen te beginnen !!

In februari was het weer twc postert tijd. De jaarvergadering. Heerlijk een dergelijke vergadering. Kort en krachtig. Het eerste wereldrecord was een feit !! 

Maart. Voor velen roerde maart toch wel zijn staart maar paparazzi was uitgenodigd om mee te gaan naar Mallorca (verslaggeving en foto's). Een spetterend begin van het seizoen: er werd geknald en strijd geleverd op de flanken van de Puig Major. Ook in het geheugen ligt nog de bijna fatale schuiver van M.de R. . Bij twc waren het Wim en Rene die hun rood-wit-blauwe kampioenstrui aan het publiek toonden. 

April. voor de HRR stond de Ronde op het programma. Het was koud en guur !! maar….het is beleving van de bovenste plank ! In april liet ik me 4 keer zien bij twc postert en zat ik meteen aan 50% van mijn behaalde twc participaties in 2010….  bij de HRR was het niet stilzitten in 2010: tijdens een kort ritje werd al een gemiddelde gemeten van 31.5…!!

Mei Bij de HRR ging het gemiddelde nu ook over grotere rondes omhoog. Op 9 mei ging de teller omhoog tot een gemiddelde van 33.3. Maar mei had meer te bieden. De Girorit in Utrecht. Wat een happening !! Door het rode licht in het centrum van Utrecht, over de startbaan van het vliegveld, autovrije wegen en een massale opkomst maakten deze tocht onvergetelijk en ondanks de kou en miezerregen wordt met een warm gevoel teruggekeken naar deze dag. 

Juni. Een maand van uitersten. In het begin koud maar al snel werd het warm en op 13 juni kregen Dion, Robert en Jan het extra warm want een nieuw record werd gebroken: het gemiddelde werd opgeschroefd naar 34.1 km/u !! Met stoplichten op rood, stoppen bij voorrangswegen etc. lijkt de limiet bereikt….. 

wordt vervolgd

Dit bericht werd geplaatst in Sport. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s