atb cross posterholt groot succes !! (3) de reacties

Het is nu "the day after" en langzamerhand kan de balans worden opgemaakt. Het is goed om een greep te doen uit de vele reacties die mij de afgelopen 24 uur hebben bereikt. Dit is overigens een verhaal zonder einde hetgeen betekent dat reacties steeds worden aangevuld. Het mottto luidt dan ook: 

"is het goed, zeg het verder; is het niet goed, zeg het ons…..!!" 

  

IMGP7634

De Penningmeester: "Zoals je weet ben ik samen met Frans (rechts op de foto) op route geweest. Het resultaat overtreft onze verwachtingen en natuurlijk zijn we heel blij met de recette van vandaag".

IMGP7641
een verkeersregelaar(rechts op de foto) met korte lijnen naar het bestuur: ik weet dat penningmeesters krenterig zijn en "erop zitten" maar om te bezuinigen op de bevoorrading van de  verkeersregelaars vind ik jammer.  Maar zoals baron de Coubertin ooit zei: "erbij zijn, daar draait het om, met of zonder of zonder chocolademenu …"

IMGP7670
Frits uit M: Op een klein stukje na ( zie foto hierboven) was het een perfekt parcours. Hele mooie omgeving, veel heuveltjes en ook weer nieuwe stukken erin.

janp: tja Frits te M.  …dat is het stukje bij Jan Bik en daar is inderdaad wat minder naar het parcours gekeken maar heeft men zich alleen maar met de omgeving bezig gehouden. Overigens, we zullen kijken wat we hieraan kunnen doen.

Geert te H. : "een geslaagde morgen". 

IMGP7668

Denise te B:  Vlodrop is elke jaar weer een genot om te fietsen. ( mits het weer natuurlijk goed is).

Sjra te R.: Ik heb lekker gefietst..iets meer dan 45 km en een gemiddelde van 20,7 km.

En u..?? vrolijke noten, kritische noten, harde noten of pepernoten…, laat het weten !

Pieter S: Mooie tocht vandaag 21/11/2010 alles was goed in elkaar gezet 
Maar de rustplaats na 25km daar was veel mis bij aankomst bleek
alles op tezijn dat kan toch niet …???!!! Dit was een groot minpunt!!!!!!!!!!!!

janp: je hebt gelijk Pieter. Met een "snoeperd" als Mark de R. is het inderdaad erom vragen. Ik hoop dat de soep niet zo heet gegeten wordt dan hij opgediend is en dat we je het volgend jaar kunnen aantonen dat we hiervan geleerd hebben. De voorzitter – die normaal zijn ega de boodschappen laat doen – zal volgend jaar niet alleen op zaterdag maar ook op vrijdag met een winkelkarretje rondlopen !!

Nicole E.: De tocht van zondag 21 november was wat mij betreft wederom een succes. Ook wij waren ditmaal aan de late kant en ja op rustplaats was veel op. Maar kom op, mensen dit kan gebeuren. Nu ze weten dat de opkomst steeds maar groter wordt houden ze er volgend jaar echt wel rekening mee. Ik neem daarnaast altijd zelf iets te eten mee voor het geval dat en in dit geval kwam het goed uit.

De route was weer goed en duidelijk uitgezet en volgend jaar ben ik weer van de partij. Ik heb genoten en met mij vele anderen.

janp:  Nicole, Sportief in doen en …. sportief in commentaar !!! tot volgend jaar !!! En dan gewoon om 10.00 uur starten. Wij zorgen voor de rest !!!

Rene D: De tourtocht van 2010 was weer fantastisch.Super goed uitgepijld en voldoende variatie voor iedere rijder.Ook bij het inschrijven liep alles op rolletjes.Alle  medewerkers van de organisatie, bedankt.Tot volgend jaar

janp: ik zal het doorgeven. Tot op Mallorca !!

S.K te Spanje: Beste mensen van TWC Posterholt, Hhhheu hmm. Inmiddels ben ik al weer vertrokken naar het warmere Spanje om ook daar met vrienden en bekenden mijn verjaardag alsnog te vieren. Naast mijn schimmel Amerigo heb ik ook mijn aluminium atb-ros meegenomen. Ik zal hem van de winter nog eens een paar goede beurten geven. Terugkijkend op mijn verblijf in Nederland de afgelopen maand, herinner ik mij weer vele hoogtepunten. De daken lijken elk jaar weer hoger te zijn. Een van de leukste was toch wel die prachtige atb-toertocht van twc Posterholt. Ik denk daar dan ook met heel veel genoegen aan terug. Als het volgend jaar in mijn schema past (de planning-Piet is al weer druk aan het voorbereiden) en mijn gezondheid het toelaat, kom ik graag nog eens bij u terug. Ik groet u allen -mede namens mijn vaste knecht- en wens u een heel goed fietsseizoen 2011 toe en veel succes bij de voorbereiding van de atb-toertocht 2011. SinterJan IMGP7680

janp: ja, wie zoet is krijgt lekkers en we zijn weer blij u een mooie route voorgeschoteld te hebben. Tot volgend jaar !!Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in twc Posterholt. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s