Feest

Nu ken ik iemand waar het gras altijd groener is dan waar ook !! Een fietser pur sang, iemand die zich op en top soigneert en die het klappen van de zweep – op wielergebied en natuurlijk op gras- en fietsonderhoud – tot in de puntjes beheerst. 

Vandaag is die dan 65 jaar geworden !! Hiep, hiep, hoera !! Groot feest en natuurlijk veel vlaai en …. elk stuk was rijkelijk voorzien van slagroom. Voor de jarige geen vlaai…..toch aan de lijn denken, soigneren, soigneren, soigneren !! en dus viel hem slechts een broodje kaas ten deel. Ja, ik zag hem kijken naar mijn stuk maar … . ik heb het toch zelf opgegeten. 

en dat groene gras: zo groen was het misschien toch niet…; de jarige had toch enige last met het uit zijn stoel opkomen maar zo zei hij: "dit komt van de 100 km die ik gisteren met Maan door die koude Peel heb gefietst" maar "zijn" dames legden hem echt in de watten en…… een cadeau is volgens Carla en Simone ook al zeker: die twee racefietsen gaan eruit en een moderne e-bike zal binnenkort verschijnen……!!!??? Of het credo "meeste stemmen gelden"  van toepassing zal zijn waag ik echter te betwijfelen….

Oh ja…weet u nog niet wie het is ?  zijn broer won ooit bij de professionals de nacht van Linne en hijzelf heeft zijn sporen ook dubbel en dwars verdiend in de sport: vroeger als voetballer bij RFC Roermond (toen de omgeving nog massaal naar de Maashaven trok om de vedetten te aanschouwen), bij winterse omstandigheden de ijzers onder en zich op glad ijs bevinden, als starter veelvuldig aanwezig bij de Raboracers en last but not least twee maal clubkampioen bij twc postert (1986 en 1990) en de laatste jaren niet meer weg te slaan uit de top 5. 

Met 65 jaar kan voor hem het trekken van Drees beginnen. Een nieuw racertje…?? geen denken aan, de 16 jaar oude Colnago ziet er nog als nieuw uit en zo lang deze "oude rot" (ja, dat is nu gepermitteerd) nog zoveel kopwerk op zijn nek pakt kan ik maar een ding concluderen: bij hem is het gras toch nog heel erg mooi groen !!!! IMGP7425

 

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s