Afrijden en bekendmaking clubkampioen..!!

Nog een paar dagen en dan zit het wegseizoen er weeer op voor twc postert. Traditioneel zal afgesloten worden met een gezamenlijke rit door A-, B- en c-rijders, waarbij de C-rijders normaliter het voortouw nemen en het meeste kopwerk voor hun rekening nemen. Niet dat men hier blij mee is maar ook dit is bijna traditioneel te noemen. Het mooie van deze rit is dat twc postert zich als keurig uitgedoste groep aan "hun" omgeving laat zien en…. een groep zoals een groep hoort te zijn: Massaal !!!

De seizoenafsluiting is dus alweer bijna een feit. Jammer…!! Maar voor de meesten zal het geen afsluiting zijn; voor de een komen de wandelschoenen uit het rek, voor de ander komt de mountainbike van stal en weer voor anderen blijft de racefiets binnen handbereik en dan heb ik het niet over de "spinners", hardlopers of stilzitters. Deze laatste groep is toch wel ruim in de minderheid want "rust roest" en dat is ook bij twc postert een overbekend gegeven.

Een afsluiting waarbij voor de een doelen gehaald zijn en voor de ander niet. Zo had ik me voorgenomen om met elke groep eens mee te fietsen, iets dat niet gelukt is !!! Huub en Robert hebben dit kunstje in elk geval wel klaargespeeld en zonder dat ik het weet wellicht ook nog anderen…

Voor sommigen waren er veel hoogtepunten, zowel letterlijk en figuurlijk !! en anderen werden, al dan niet fietsend,  geconfronteerd met dieptepunten.   

een afsluiting die het ook altijd goed doet bij de bookmakers…op wie moet men zijn of haar  geld zetten…?? Wie zal clubkampioen worden..?? Wie zal de opvolger worden van Wim en Rene of…zullen ze CIMG0606
misschien zichzelf opvolgen…??? Zaterdag zullen we het weten als eminense grise (ja…hij begint zo langzamerhand ook grijs te worden !!) Wil de uitslag bekend zal maken. 

Zo hebben we toch nog iets om naar uit te kijken, ook al hebben we liever nog niet dat het seizoenseinde weer nakende is……….

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in twc Posterholt. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s