Ride for the Roses (5)

Over een paar dagen is het dan zover en kan gereden worden voor die roos en…met dat ene doel: de strijd tegen kanker !! Het werk voor de ambassadeurs zit er bijna op. De fietsers hebben zich aangemeld en het sportieve gedeelte kan beginnen. 

Toch gaat het niet alleen om ambassadeurs of deelnemers maar ik wil even stilstaan bij het vrijwilligerswerk dat absoluut noodzakelijk is om deze happening tot een feest te maken. Bij de IMGP7131
 startbijeenkomst was het wethouder Ramon Testroote die aangaf dat The Ride onder een goed "gesternte" gereden wordt. Nee, niet te letterlijk nemen: de zon schijnt volop zondag !! en dus wil ik nogmaals aangeven dat deelname aan de 30 of 55 km nog open staat. 

Vorige rides of the roses vonden altijd plaats in het laatste weekend van augustus. Als ik denk aan het laatste weekend van augustus in Venlo dan denk ik aan een totaal verregend Zomerparkfeest. Een goede keuze dus om met een traditie te breken en dit jaar eens het eerste weekend van september te nemen !

IMGP7129
 De vrijwilligers zijn er in elk geval klaar voor. Ze zijn te kennen aan de rode t-shirts met kankerfondslogo (KWF) en…ze hebben er zin in. Een hele dag zullen ze geheel belangeloos  klaar staan om de tienduizend sporters te faciliteren. Vrijwilligers, jullie zijn goud waard. 

Deelnemers, vrijwilligers, verkeersregelaars, sponsors en iedereen die misschien deze week wat extra in de bus van het kankerfonds doet…..BEDANKT !!!!!

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in ride for the roses. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s