Ride for the Roses (3)

Nog een maand dan is het zover en dan zullen meer dan 10.000 fietsers, waarvan zo'n 6000 deelnemen aan de cyclo over 110 km, zich melden op het Floriadeterrein om een steentje bij te dragen in de strijd tegen kanker. 

Dat de mensen warm beginnen te lopen blijkt uit het grote aantal ingeschreven deelnemers (kijk eens op de site  www.ridefortheroses.nl )  Er zijn nog maar weinig plaatsen beschikbaar voor de cyclo en dus is haast geboden. Tijdens de Granddepart Tourrit in Rotterdam heb ik geflyerd voor de Ride4theRoses en achteraf vond ik het jammer dat ik niet enkele dozen met flyers had meegenomen. Mensen kwamen om flyers vragen en inderdaad…. iemand die 40 euro neerlegt voor een toertocht in Rotterdam die vindt het absoluut geen beletsel om 30 euro neer te leggen cq te doneren voor het kankerfonds en… op de koop toe krijgt men ook nog eens een fantastisch mooie rit door het Noordlimburgse voorgeschoteld!!!

In de omgeving van Venlo geeft het openbaar vervoer het goede voorbeeld. "Goed lopende" reclame van Veolia voor dat goede doel !! Dagelijks worden de vele klanten door deze vervoerder naar volle tevredenheid naar hun bestemming gebracht.  

IMGP6874 Natuurlijk ben ook ik al geruime tijd via mijn (auto)mobieltje reclame aan het maken en … misschien dat er zelfs Italianen komen …..!!! De afgelopen weken heb ik "mobiel" van Amsterdam tot Milaan laten zien dat de Ride for the Roses op 5 september in Venlo zal plaatsvinden. Uiteraard heb ik tijdens het fietsen reclame proberen te maken en het doet goed dat twc postert voor elk deelnemend lid de helft bijdraagt; ook doen diverse Raboracers mee en…afgelopen zaterdag wist Jos W . me te vertellen dat ook de BAM met een grote groep zal deelnemen. Geweldig !!!! 
IMGP6880 

En U…??? Reeds ingeschreven voor 5 september….??? "Haastige spoed is zelden goed" alleen nu is toch wel haast geboden om erbij te kunnen zijn…en dat wilt u toch !! 
  

Dit bericht werd geplaatst in ride for the roses. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s