Hup….!!!!

….Een kreet die men deze dagen veelvuldig tegenkomt en omdat een goed verstaander (en dat bent U !!) maar een half woord nodig heeft is dus ook nu een volledige zin totaal overbodig.
Het straatbeeld is oranje gekleurd want "we"  zitten nog steeds in Afrrika…!! Eigenlijk kan het niet beter duidelijk worden gemaakt dan zoals cafe 't Jachthuis in Beegden het weegegeven heeft: de Olifant staat in IMGP6560
de kroeg, met het achterwerk aan de straat, de giraffe is nog duidelijk in het cafe aanwezig, alleen het hoofd steekt buiten het dak en de leeuw….. die is niet te zien: Hij is nog binnen en brult nog steeds ….!!!
Dit alles heeft toch wel wat en deed ik eigenlijk nooit mee aan deze trala…..afgelopen maandag heb ik dan toch maar die oranje shirtjes gehaald in de hoop dat ik er veel plezier aan zal gaan beleven. Gelukkig, "we" zijn door en vrijdag mag ik het shirtje weer aandoen en ik heb tegen de Brazilianen het volste vertrouwen erin dat de " Brazilianen van Europa" het gaan redden en dat de leeuw blijft brullen. Dat het spannend zal worden is zeker. Van de ene kant hebben de " kanaries"  natuurlijk voordelen maar aan de andere kant is het toch zo dat de " leeuw"  toch de koning van het dierenrijk is en blijft……!!! HUP…!!
Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Sport. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s