de (wieler)fietsforens

We noteren alweer week 16 en de fietsforens heeft er alweer 15 weken opzitten dit jaar. Het was niet 039 altijd even leuk kan ik stellen. Kou, regen, sneeuw maar… the show must go on en 041_3het werk gaat ook gewoon door. Met de auto of de bus was geen optie maaar met het slechte weer werd de atb van stal gehaald. Het viel allemaal niet echt mee maar….na een flinke tocht wachtte op het werk dan toch die beloning in de vorm van die heerlijk warme douche. Het was wel behelpen (de fiets in de lift en een donkere Imgp5930_2 kelder als kleedruimte en stalling) maar je hoorde hem nooit klagen: "energie om er weer een dag hard tegenaan te gaan" hoorde je hem altijd zeggen als hij ’s morgens "gewassen en gestreken" uit de kelder kwam.

Imgp6172_2 Een oud gebouw met een goede vorziening voor de fietsforens. Maar….de oude bouw gaat plat en de fietsforens wordt gestationeerd in een modern en mooi gebouw. Waar zijn werkplek zou  zijn dat maakte niet zoveel uit ("werken kan ik overal") maar waar de parkeerplek voor de fiets zou zijn en…of die douche er was…dat waren hoofdzaken !!!

Tijdens de verhuizing wordt de fietforens voor een paar dagen op een andere locatie gehuisvest en zie ik hem doodongelukkig – badend in het zweet – op zijn gewone stadsfietsje komen aanpeddelen. Richting een collega geeft hij nog aan:"zou jij via jouw kanalen die douche en die "werkplek" voor mijn fiets  kunnen regelen..??" 

Imgp6254_2 Vanaf maandag zijn we nu verhuisd en is "iedereen" tevreden met een mooi gebouw Imgp6253_2 en bijbehorende voorzieningen. De vlag kan uit en de ballonnen geven aan dat het feest is. Feest voor iedereen…?? Ik heb de fietsforens nog niet kunnen vragen: hij is ziek thuis.!! Ik hoop niet dat hij er ziek van is geworden…

Dit bericht werd geplaatst in Sport. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s