kopmannen gevolgd vanuit Italie

"het heeft wat gekost maar het resultaat mag er wezen..!!" waren de eerste woorden van Hamburg Imgp6180_2 Raboracers kopman Robert toen hij zich zondag jl. aan de start meldde voor een ouderwets rondje Maaseik.

Wat is namelijk het geval..?? Het goede en sterke rijden van de kopman van de HRR is niet onopgemerkt gebleven. Zelfs bij Wilier triestina in Italie werden de uitslagen en vorderingen van "onze" kopman op de voet gevolgd. Uiteindelijk resulteerde dit in een officiele uitnodiging. Het is overigens niet de eerste uitnodiging van een HRR kopman: ook Mario heeft vorig jaar de aanbieding van Wilier niet kunnen afslaan.
Robert maakte zich derhalve onlangs op voor een lange reis naar het Italiaanse Rossano Veneto, zo’n 90 Dolomieten_2005_068_2 km ten noordoosten van Venetie. Natuurlijk was hij in zijn nopjes met deze uitnodiging; Wilier is immers een van de oudste fietsenmerken (vanaf 1906 !!) en wielergrootheden als Pantani, Rebellin en Ballan hebben op een fiets van Wilier grote wedstrijden gewonnen, getuige de truien in de directiekamer.
In Italie aangekomen werd Robert meteen goed in de watten gelegd en kreeg hij een Dolomieten_2005_067_3 rondleiding door de erg moderne fabriek van Wilier. Na de rondleiding ging het dan Dolomieten_2005_069 echt gebeuren en kreeg hij een aantal fietsen te zien en…Robert Dolomieten_2005_071_2 was meteen verkocht. Na diverse fietsen bekeken te hebben koos Robert voor de Wilier Izoard. "lekker licht, full carbon en heel strak..!!"waren zijn eerste woorden na de testrit.

Rondje Maaseik 11 april. De harde wind op de terugweg was voor Robert geen reden om te stoempen.. nee, mede dankzij de nieuwe fiets sneed Robert door de wind en hield hij het tempo tegen de 30. Op de vraag waar dat naartoe moet met dit mooie materiaal was Robert heel kort: natuurlijk nog eens richting 2008_mnt_ventoux_alpen_089_2 de Alpen want ik heb gehoord dat de Izoard niet alleen een goede fiets is maar dat de berg in de buurt van Europa’s hoogst gelegen stad Briancon (met standbeeld van Fausto Coppi en Louison Bobet) ook een absoluut hoogtepunt moet zijn.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in hamburg rabo racers. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s