Paashazentocht…ei van Columbus ..??

Natuurlijk weet ik het …. nu ik dit schrijf is de paashaas alweer enkele dagen terug in zijn hol maar paasmaandag was het dan weer zover: de paashaas had overal eieren verstopt en de Hamburg Raboracers zouden die wel even gaan oprapen…!!!

354_2 Dion en Robert gaven na de tocht door Vlaanderen akte de presence want de "paashazentocht", die zijn tweede jaar ingaat is nu zijn roep alweer lang vooruit. Na het succes van het vorig jaar stonden de renners om exact half elf op hun Paasbest te trappelen om "eieren" te gaan rapen. Robert komt meteen met de mededeling dat hij toch wel een beetje op eieren loopt…."de vot is door van jl zaterdag…!!"

Van rustig aan doen komt het alleen de eerste km. als Jan op kop zit, hierna nemen Dion en Robert over Getthumb en kiest Janp meteen eieren voor zijn geld en gaat zich achter deze tempobeulen zitten. In Maasbracht zit Robert op kop en als die kip zonder kop gaat het door…door..en door……. en laat hij het eerste ei compleet links liggen. Het is Dion – die Robert terugfluit en hem aangeeft dat hij toch wel een groot ei is om dit ei over het hoofd te zien. Maar janp weet wel beter…..vorig jaar was het Dion, die op het ei zat en niet eens wist dat hij erop zat….!! (zie foto van het ei van Sint Joost).

Hierna ging het hard en wind tegen richting Roosteren. De "vreemdeling", die zelfs nog even op kop reeds werd door Robert – die waarschijnlijk een eitje te pellen had met deze renner !! – volledig uit de wielen gereden. In Roosteren waren geen "geroosterde" eitjes maar vlakbij was het wel weer raak. In Maas(ei)k en meteen hierna in Alden(ei)k raapten we renners maar ook eitjes op. Voor het laatste Belgische ei voerde de route door G(ei)stingen en bijna thuis gingen we nog langs de zalen waar jaarlijkse de "Heel eivol" tentoonstellingen zijn. De een heeft wat meer werk gedaan dan de anderen maar tussen de renners was het na afloop toch koek en ei…!!!

Paparazzinieuws_050 Bij thuiskomst had de kantinebaas het in elk geval weer zo druk als de kippen voor Pasen…!!!

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in hamburg rabo racers. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s