home sweet home

Zo..het zit er weer op ! Toen we gisteravond in de regen op vliegveld Dusseldorf geland waren was het  825_2 afzien; het regende en het was koud. We dachten nog even terug aan de tussenstop op Ibiza en vooral aan de morgenuurtjes die we in de zwembroek bij het zwembad van 374 het hotel op Mallorca doorgebracht hadden. Het is altijd geweldig om te gaan maar het is ook altijd weer heerlijk om thuis te komen. Minder leuk zijn die wasjes die gedraaid moeten worden en dat koffer dat uitgepakt moet worden en …alles dat weer ingeruimd moet worden. Huub en Bert waren hier in elk geval het eerst mee klaar of beter gezegd…zij hebben hier geen werk mee want Jose en Mariet nemen hun al dat werk uit handen (en zij kunnen doorgaan met wat ze al de hele week gedaan hebben: liggen, eten en fietsen !!)

Ook minder is het nakijken van de kranten (ruim een week) en de post en de blaadjes want elk nieuws moet minstens bekeken en liefst gelezen worden. Dus veel werk aan de winkel. En dan morgen nog eens alle foto’s bekijken en bij de verhaaltjes voegen en..zo nodig toch nog enkele verbeteringen (schrijffouten dus) in de dagverhalen aanbrengen.

244 Tja…de vakantie zit er weer op. Een dagje regen, enkele dagen bewolking en enkele dagen volop zon maar …elke dag was het 20 graden en dan laat het zich goed fietsen. Bert, die zich als kopman, achteropman, kaartlezer, routekenner, ploegleider en soms ook ploeglijder geweldig gemanifesteerd heeft. Bert, bedankt ! Natuurlijk ook Mark bedankt voor het vele bulls-werk op kop en de rest wil ik danken voor de bemoedigende schouderklopjes, de foto’s en natuurlijk : de companie. Nou, volgend jaar maart ben ik er weer bij (als ik nog mag van Bert, Huub, Mark, Ralf, Arthur en Robert). Dit jaar waren we met 7 man. Wie weet….misschien dat JIJ er volgend jaar ook bij bent..!!?? 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Sport. Bookmark de permalink .

Een reactie op home sweet home

  1. Mark zegt:

    Jan, merci. Het was reuze gezellig en we hebben wat afgelachen. Vlg jaar weer?
    PS Blessure is meer dan ik had verwacht.
    Liefs…..El Torro

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s