rustdag…

…en daar ben ik eigenlijk heel hard aan toe. Ik was zelfs zo de kluts kwijt dat ik nog niet meer wist welke dag we leefden…!!

Nou…vandaag is het dinsdag en dat betekent rustdag…!!! Heerlijk, eindelijk !! Maar…. ploegleider 221 Bert heeft anders beslist. Huub, Arthur en ik moeten vandaag op de fiets !! We komen kracht, kilometers en snelheid te kort…. De rest mag naar Palma maar wij 223_2 moeten fietsen.  Het is Huub die na lang zaniken dan toch eindelijk respijt krijgt. Voor Arthur en mij kent hij geen genade. Wij gaan dus op pad voor een rondje Llucmajor; 50 nagenoeg vlakke kilometers en heerlijk ¨achteruit fietsen¨. Met een gemiddelde van bijna 24 komen we zo rond twaalven in het hotel met….veel foto´s en filmmateriaal in onze bagage (te zien vanaf zondag op deze site).

Hierna is het douchen en de rest achterna en genieten van Palma. We zitten toch in een vrij grote stad 804en de eersten die we tegen het lijf lopen zijn…..Robert en Huub. Ze gaan naar de 813815_2 plaza Major en zullen daar op ons wachten want wij willen de stad nog even bekijken. En inderdaad, ze hebben gewacht !!

Twee uur later komen Arthur en ondergetekende 816 op het mooie plein aan en daar zitten ze inderdaad nog. ¨Hobbe we neet good paol gehaoje…??¨ was het eerste dat Robert zei. Het heeft wel wat gekost (vino tinto, helados en diverse kaffee con leche) maar enfeng alla…

Zojuist bij het avondeten was het Bert die opstond en de eetzaal even tot rust maande want de routes voor morgen en overmorgen kwamen op tafel. Het worden berge"tappas" zei Bert – inderdaad, hij genoot nog ruim na van de vanmiddag gegeten tappas – en ze zullen veel hoogtemeters bevatten. Morgen gaat het naar Valledemossa en overmorgen gaat het met de boot naar de Calabro-pas (zou er familie van die speler van VVV wonen??). Vrijdag weinig hoogtemeters omdat er op zaterdag (weliswaar met het vliegtuig) ook reeds vele hoogtemeters moeten worden gemaakt.

Oh ja..het weer hier: vandaag was het mouwtjesweer maar morgen misschien toch weer kortemouwtjesweer volgens meteo Espana…….

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Sport. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s