it giet on…..!!!

Met man en nog meer ..met macht wordt alles op alles gezet om het paparazzipleintje sneeuwvrij te krijgen zodat a.s. zaterdag de tocht der tochten door kan gaan. Heerlijk vriesweer en wat nog beter is…overdag goede dooi heeft de organisatie doen besluiten het paparazzipleintje sneeuwvrij te krijgen zodat de renners zich allemaal goed kunnen opstellen. Ook het parcours is a.s zaterdag geheel sneeuwvrij en derhalve zal het peloton optimale omstandigheden voorgeschoteld krijgen voor een 11-dorpenroute.
Het tempo zal aangepast zijn (25-27 km/h) aan de fietsers die voor de eerste vetverbrandingskilometers gaan. Parkeren kan op en in de omgeving van het pleintje maar gezien de te verwachten drukte wordt aangeraden om met de fiets richting paparazzipleintje te komen.
06 Na afloop zal Dion in de kantine voor een drankje zorgen; hij staat immers aan de vooravond van alweer een jaartje erbij. Ook bij een gigantisch grote opkomst zullen de eerste consumpties voor rekening van de trotse bezitter van de Hamburg Raboracers wisseltrofee komen.
Dus: Zaterdag 16 januari, 13.30 uur Paparazzipleintje !!!!!!!!

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in hamburg rabo racers. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s