Nieuwjaarsbijeenkomst groot succes

Als ik even na achten in het nieuwe clublokaal arriveer ben ik toch even met stomheid geslagen, wat een animo voor deze activiteit….!! Wat als experiment opgezet was kan meteen in de categorie 036 “blijvertjes” opgenomen worden, tenminste…als het aan de leden ligt. Verwachtte ik bij binnenkomst een paar bonnetjes te krijgen, ik kwam bedrogen uit; de drank vloeide rijkelijk en ook aan een “droogje”was gedacht en dat zonder ook maar één keer de beurs te hoeven trekken. Waar een kleine club al niet heel groot in kan zijn. Maar natuurlijk kan dit ook niet zomaar, de inkomsten uit ATB tocht en Eneco tour zorgden ervoor dat de penningmeester aardig wat “vet oppe ribben” had en dus genereus kon zijn en ja…dat hebben we uiteindelijk toch weer samen gedaan en ook hierin is onze club een topper.
Inderdaad zoals gesteld, een overweldigende deelname. Het is dat we een fietsclub zijn maar dat was op deze avond in zijn geheel niet te zien. Meer dan 60 personen (63 om precies te zijn !!) gaven acte de 028 presence. Het bestuur was natuurlijk compleet en…deze mensen waren danig in de weer om de vele dames die aanwezig waren over de streep te trekken om ook eens op deracefiets te kruipen. Ook deed het deugd om oud lid – en inmiddels goede sponsor – Gerben te zien. In een kort commentaar zei hij dat we een “vlag en een wimpel” verdienden…Ik weet niet of hij het had over deze avond of dat hij doelde op al die “vlaggenisten” van twc.
Is normaal de tweede zaterdag na carnaval opening van het seizoen middels de jaarvergadering, een betere opening van het seizoen dan een dergelijk informeel evenement kan men zich niet wensen; er werd veel afgekwatsjt, veel gewazeld en uiteindelijk ook nog eens veel gedazeld. Iedereen ging bij andere groepjes buurten en het ging veel al over fietsen. Zo wist Piet Daemen me te vertellen (ja, als hij wat zegt gaat het altijd over fietsen) dat Gerda gisteren gedroomd had dat ze de hel e nacht gefietst had. Piet zei toen tegen Gerda dat hij gedroomd had dat hij de hele nacht de liefde bedreven had. Toen Gerda aan Piet vroeg of hij dat met haar gedaan had zei Piet meteen: “nee, jij was toch fietsen…!!”. John V. wist me te vertellen dat hij een echte veldhaas aan het worden is en dat een topklassering in de Mullenersclub voor hem binnen handbereik is, Rinze is alweer volop bezig met de organisatie van de Eifeltocht en probeert zelfs fotografen tegen elkaar uit te spelen opdat de beste foto op de kalender van de gemeente Roerdalen mag prijken en Peter F. kon vol trots meedelen dat de Grensrijders op 28 februari op herhaling gaan met het organiseren van hun ATB tocht. En zo kan ik nog wel even doorgaan en had ik ook nog wel even door willen gaan maar ineens werd ik weer terug in de realiteit geslingerd: de realiteit van “volgen”. De persoon (het is flauw om een naam te noemen) waar ik elke zaterdag en zondag achteraan kan fietsen en die ik maar met moeite kan volgen gaf aan: “ik vertrek: volg je me of niet…?? . Ja…”hij liet het nu dus echt lopen” en omdat ik hem niet alleen op de loop wilde laten gaan want dan zou ik naar huis toe kunnen lopen besloot ik maar weer te volgen….

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in twc Posterholt. Bookmark de permalink .

2 reacties op Nieuwjaarsbijeenkomst groot succes

 1. Wil Bruinsma zegt:

  Met een gevoel van trots kijk ik terug op onze eerste nieuwjaarsbijeenkomst.Volgens Jan Paparazzi waren er maar liefst 63 deelnemers.Jan overdrijft wel eens, maar dit evenement is zonder meer geslaagd. Jan bedankt voor je snelle artikel!
  We hebben zo ook een goede start gemaakt met ons nieuwe clublokaal. Fred en Klaudia zullen zeker tevreden zijn over de wielerclub.
  Het was reuze gezellig en de drank ging er goed in.
  Ook bijzonder prettig dat er zoveel dames aanwezig waren. Mijn stelling is nog altijd: als je de vrouwen hebt, komen de mannen vanzelf (of zoiets).
  Een goed begin van het nieuwe jaar!!

 2. De Penningmeister zegt:

  Hoi Jan,

  Het is altijd handig dat je (letterlijk en figuurlijk) vet op de ribben hebt. Maar ik krijg alleen maar positieve reacties binnen mbt de nieuwjaarsborrel.

  Groetjes,
  Etienne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s