Hamburg-Rabo Racer kopman staat wiel af……..!!

Weert, zondag 22 november 2009 (van onze verslaggever ter plaatse).

Paparazzinieuws_155 Na een slechte seizoenstart is Frank Janssen gebrand op een goede klassering; zijn vorm is groeiende en dit kwam de vorige week reeds tot uiting door een keurige 6e plaats. Maar….Frank wil meer !!! En in Weert zou het gaan gebeuren…..!!

Nu is het zo dat tijdens het Mulleners Vastgoed circus diverse categorieen gelijktijdig op het traject zitten. Frank zat gisteren in de masterrace in een goede positie toen Lars Quaedvlieg (uitkomende in de juniorencategorie en…let op mijn woorden, de te volgen man voor de toekomst zal zijn) te poat stond. Nadat Lars eerst al had afgerekend met een lekke voorband – en hierdoor de twee koplopers had moeten laten gaan – sloeg het noodlot weer toe: "achter lek ….." Toen Frank dorps- en straatgenoot Lars al vloekend en tierend zag lopen deed Frank iets wat men niet vaak ziet: hij bedacht zich geen moment; dacht dus ook niet aan zijn klassering en stond zijn wiel af….!!! Denkt Frank geregeld om op zaterdag met de Raboracers te fietsen..doen is toch wat anders……; nu dacht Frank: "shit, Lars lek en ik in winnende positie" en deed wat niet iedereen zou doen…..

Paparazzinieuws_031 Lars (zie archieffoto) kon na deze snelle wielwissel zijn weg vervolgen en handhaafde zich zodoende op een derde plaats in de wedstrijd. Mede dankzij deze opoffering van Frank klom Lars naar een 2e plaats in het algemeen klassement. Frank, het hele Hamburg Raboracers management is trots op jou !!! Een fantastische actie waarmee je weer eens hebt laten zien dat je het kopmanschap waardig bent. Ook mag ik de daad van Lars niet vergeten: de bloemen die hij won schonk hij aan Nathalie, Franks echtenote en ….hier zal ze "echt" van "genoten" hebben !!!! De komende wedstrijden zullen we jou ….en Lars blijven volgen.

"Uiteraard zal bij de contractbesprekingen voor 2010, het resultaat van de cross in Weert voor Frank geen nadelige gevolgen hebben", aldus een woordvoerder van de Hamburg Rabo Racers.

Dit bericht werd geplaatst in hamburg rabo racers. Bookmark de permalink .

2 reacties op Hamburg-Rabo Racer kopman staat wiel af……..!!

 1. Sint Jan zegt:

  Verdikkeme. Hebben ze me toch nog herkend, ondanks mijn Verkeer en Waterstaatstenue! Helemaal vanuit Hasselt (OV) hierheen gereisd om met mijn zoon Erwin in cognito, deze tocht te fietsen en dan kom je alweer in de publiciteit. Het weerhoudt me er overigens niet van om een volgende keer nóg eens deze uitstekend georganiseerde, fraaie tocht te fietsen.
  Wellicht tot ziens. Sint Jan

 2. frank zegt:

  ja ja, dat was nog niet makkelijk;
  heb minstens 20 minuten moeten zoeken voor ik iemand gevonden had die m’n wiel wilde hebben…
  kon ik daarna eindelijk met een gerust hart de wedstrijd staken!
  frank.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s