22 november: ATB tocht Vlodrop (2)

Nog een dag of 4 en dan mogen al die liefhebbers weer het veld, de wei, het bos etc. in. Maar om die liefhebbers weer op een goede manier en tevreden terug te krijgen elk jaar….daarvoor moeten wel degelijk de handen uit de mouwen worden gestoken. In mijn vorige bijdrage is geschreven over de verkeersregelaar. Het zou te gek voor woorden zijn om te zeggen dat dit de belangrijkste mensen zijn die dag. Nee, ik zou niet durven.

Uiteraard is er maanden en maanden door bestuur en commissie vergaderd over dit evenement en uit al deze vergaderingen is een "randvoorwaardencommissie" en een "routecommissie" voortgekomen. De randvoorwaardencommissie moet zorgdragen voor – daar komt ie alweer !! – de verkeersregelaars maar…. ook voor:

administrateurs, de "men" (mannen en vrouwen) achter de tafel. Zij zijn het eerste aanspreekpunt Atb_twc_posterholt_2006_002 voor de deelnemers en personen waar men zich kan aanmelden om georganiseerd en verzekerd op pad te gaan. Deze personen zijn de vroege vogels; zij moeten immers de allereersten al voorzien van inschrijving. De meesten van deze groep mensen heeft een gedegen opleiding genoten/ ze hebben jarenlang een pen mogen vasthouden om nu eindelijk dan tot het "echte" schrijfwerk te komen. Bon courage !!

koek en zopiekraam -beheerders. Naast het beheren van de Twc_2008_atb_011 koek en zopie kraam gaat het bij deze medewerkers ook om de inkoop van chocomel, thee, koek etc. De tent moet in alle vroegte opgezet worden en hierna kan "opgestookt" worden. De crew van Nel weet dit als geen ander voortreffelijk te regelen zodat niemand maar ook niemand deze post zal overslaan !!

Atb_twc_posterholt_2006_009_2 – de derde groep zijn niet de "slikkers"  maar wel degelijk "de spuiters". Oh nee, ik Atb_twc_2007_056 wil u niet op foute gedachten brengen…twc is een keurige vereniging !! Deze groep is bijna onlosmakelijk verbonden aan het fietsen en in het bijzonder aan het fietsen in de drek ! Mensen die met een schone fiets komen worden in de gelegenheid gesteld om natuurlijk ook weer met een schone fiets naar huis te gaan.

Atb_twc_posterholt_2006_003 Daarnaast is natuurlijk ook gedacht aan de spreuk "het oog moet ook wat hebben". Van organisatiezijde is de enige overweging geweest om reclame te maken en niet om meer mensen aan de start te krijgen !

Ook de "bonnenmannen" mogen niet vergeten worden. Omdat twc er vanuit gaat dat de verkeersregels in acht worden genomen krijgen de deelnemers geen bonnen "aangeslingerd". De bonnen zijn er voor de vrijwilligers. Zoals elk jaar smeert "de bonnenman" de vrijwilligers zo een aantal bonnen aan; goed om achteraf toch even te bekomen van de gedane arbeid.

en…mocht ik nog andere "randvoorwaardelijken" (zoals b.v de bus van Piet, de flyerbezorgers etc. etc. ) vergeten zijn…. ze zijn onvoorwaardelijk nodig om dit evenement te laten slagen !!

en….er is nog zoveel (moois) te schrijven over dit evenement……… Wordt vervolgd.

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in twc Posterholt. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s