waar rook is, is vuur….

Tijdens de 1e Wim Diesch classic was het – zoals ik reeds eerder berichtte – erg gezellig tijdens de 2009_wim_diesch_classic_015 tussenstop bij de Witte Stein. En als het gezellig is dan komen de tongen meestal behoorlijk los. Zo werd natuurlijk gesproken over de overheerlijke vlaai tijdens de laatste rit van het seizoen. Menigeen die deze site wel eens bezoekt sprak over de gehanteerde spreuken en men had nogal wat aanvullingen hierop.

Maan had het over:  “op een been kun je niet staan” en Rinze wist dit als bestuurder te pareren met “beter een vogel in de hand dan tien in de lucht”. En Wim, als organisator van deze 1e classic sprak tot slot de meest wijze woorden : “Een keer goed doen is beter dan tien keer iets beloven” en snoerde hiermee gewoon iedereen de mond.

Ook werd er gesproken over het thuishonk en startplek van twc postert. De een had het over gevaarlijk Twc_2009_laatste_rit_en_clubkampioe omdat iedereen altijd in de bocht en gedeeltelijk op de weg staat. Een ander had het over de beperkte ruimte bij feestelijke gelegenheden als afrijden en weer een ander zei als aanvulling hierop dat men zelfs met heel veel vlaai is blijven zitten tijdens het laatste afrijden omdat er gewoonweg geen doorkomen aan was voor de bediening…!!  De slotconclusie was derhalve: wellicht kunnen we het bestuur opdracht geven op zoek te gaan naar een nieuwe locatie….!!

Vanmorgen lees ik de krant en wat zie ik…: Met grote letters staat vermeld “cafe Liebes dicht !!” Zal er voorkennis zijn in het bonte C-rijders gezelschap ?? Heeft iemand “gelekt” en heeft de cafebaas eieren voor zijn geld gekozen…?? In elk geval weet ik nu zeker dat de slotconclusie van de “zitting” bij de Witte Stein nog niet zo verkeerd was alleen hoeft er geen opdracht gegeven te worden maar zal men zeker uit zichzelf op pad gaan………. Wordt ongetwijfeld nog wel eens vervolgd.

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in twc Posterholt. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s