Feest !

Feest…..de afgelopen week hebben we er letterlijk en figuurlijk van mogen "lusten". Verjaardagen, Paparazzinieuws_334 soms met mooie ronde getallen en dus iets extra’s en soms feest vanwege een speciale gebeurtenis. Zo is het b.v. feest bij Wim: hij is thuis ! Weliswaar gaat hij nog dPaparazzinieuws_335agelijks op en neer naar Hoensbroek (waat mot det neet kosten !!!) met een taxibusje maar thuiskomen is toch heerlijk en dat geeft feestvreugde. Voor mij ook een reden tot feestvieren: na weken "posten" bij revalidatiecentrum Hoensbroek gebeurde er de afgelopen week (in het holst van de nacht) datgene waar ik op gewacht had. Het was 23.45 uur toen Wim in alle stilte naar huis probeerde te gaan. Maar …hij had buiten paparazzi gerekend !!!

Paparazzinieuws_139 Afgelopen week overkwam mij ook zoiets. Niets vermoedend reed ik de straat in en tot mijn verbazing hing de vlag uit in en woning aan het paparazzipleintje. Ik werd natuurlijk erg benieuwd en heb eens aangebeld. Ik mocht binnen komen en eenmaal binnen werd ik verrast door een heel leger vrienden. Nog steeds wist ik niet wat er eigenlijk gaande was. Ik werd in een stoel gedirrigeerd en toen ik eenmaal zat werd een "taart" binnengebracht met een "1" erop. Zou hier iets te vieren zijn…??? Een attente paparazzi Paparazzinieuws_336 lezer vertelde me: Het is vandaag een speciale dag en dat moeten we vieren: het eenjarig bestaan van paparazzi-news-weblog !!! Omdat paparazzi volop in training is en "geen vet meer oppe ribbe heeft" (aldus een speechende lezer) kreeg ik een mooie "kerboet" taart aangeboden met ….een heerlijk koud glas volle melk !!

En hierna was het dus nog feest tot in de kleine uurtjes waarbij het natuurlijk ging over de hele – en natuurlijk ook over de halve waarheden. Het ging over "peleton of peloton" waarbij ik dat eerste woord toch mooier vind  maar….volgens het groene en witte boekje: niet goed !!! Natuurlijk ging het veelal over paparazzi (en niet over paparazzo !!) en over het "confronteren" met foto’s en verhalen. Het afgelopen jaar passeerde de revue en…alle geinterviewden (op Jan Janssen na: maar die spreek ik nog wel op de fietsbeurs!!)  waren aanwezig. Hiervoor dank !! Ook werd door menigeen gevist naar de activiteiten van janp voor het komend jaar maar…hierover liet hij niks los. Wil je het toch weten ?? gewoon blijven lezen !!

Dit bericht werd geplaatst in algemeen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s