Maaseik

22 augustus: De twc-familie is zich vandaag behoorlijk aan het intrappen voor het komende Paparazzinieuws_222_2 Eifelweekend met ritten door Belgie en Zuid-Limburg (B-groep) en Huckelhoven (C-groep). Voor de Hamburg Raboracers staat bijna traditioneel een ronde Maaseik op het programma. Maaseik, stadje aan de Maas met zelfs nog een wielerhistorie. De eerste edities van het Belgisch kampioenschap wielrennen op de weg (in 1894 en 1895) werden zowaar in Maaseik georganiseerd ! Zal het een rondje rond de kerk geweest zijn….??

Het is half twee en de groep is behoorlijk uitgedund. Dion heeft de (auto)rit van gisteren nog in de benen en laat verstek gaan, Frank zal nu ook uitgereden zijn en ligt waarschijnlijk al te bakken in de Dordogne. Robert heeft vandaag "zijn" rondje Sint Pieter met de B-groep en zal zeer zeker zijn benen laten spreken want zoals hij me mededeelde: "de vorm is er..!!" Het is dus aan Mario en ondergetekende om de eer vandaag hoog te houden. Lekker rustig dit keer, geen gekke dingen doen en praten over vakantie, fietsen (volgend jaar Milaan-San Remo……??????) het weer en over fietsgekken en tussendoor ……even van de fiets. Mario op de uitkijk en janp de boomgaard in. Inderdaad, het knechten gaat wel erg ver !! Gelukkig "peerde" Mario er niet stiekem vantussen toen Jan lijf en leden riskeerde voor die twee peertjes. Daarna was het smullen. Het was Mario die zeï: "gejatj fruit is toch nog altied ’t lekkerst"… en dit kon ik alleen maar beamen. Mario meende zelfs dat er wat in of op de peren gespoten was want hij ging meteen als een (s)peer. 

Een rondje dat weinig zweetdruppeltjes kostte of het moet het angstzweet zijn geweest van Mario, toen hij op de uitkijk stond………

Dit bericht werd geplaatst in hamburg rabo racers. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s