van alles en nog wat….

Als je naar het weer kijkt dan is het goed om het eens over van alles en nog wat te hebben. Komt het een moment de zon door, even later zijn het weer de buien die de overhand hebben. Fietsen is eigenlijk alleen wat voor de die-hards, de verslaafden die helemaal en echt niet zonder fiets kunnen..!! Tot voor kort rekende ik me ook tot deze groep die-hards maar soms is het ook goed om de voet even van het pedaal te houden en…dat doet goed !

Maar om terug te komen op de titel. Gisteren op bezoek geweest bij Wim. Wat een mooi uitzicht heeft ie !! en het hotel…?? Nou ja, dat moet dan maar ..!! Wim heeft dus voorlopig (alweer bijna 3 weken !!) residentie genomen in het universitair ziekenhuis te Tilf. Bovenop Sart Tilman en uitkijkende over de Ardennen. Tja, alleen heeft Wim er nog niets van kunnen zien; hij ligt letterlijk en figuurlijk maar te liggen en hoopt op een spoedige transfer richting Nederland. Goed is ie er nog steeds niet aan toe en een fotoreportage leek me niet echt gepast.

Twc2009c25_2

Maar…het is niet alleen Wim die te bed ligt. Ook Jos Palmen is aan het bed gekluisterd. Op 18 april jl. nog in de kopgroep richting Windraak en nu in het ziekenhuis te Maastricht. Ik neem aan dat de kaart van de C-groep je bereikt heeft. Jos, ook jij van harte beterschap.

De tour…..volop bezig en spannend…hoewel….moeten we de winnaar niet nu al – en dat na 4 dagen koers – bij een en dezelfde ploeg zoeken….?? Maar het is en blijft leuk en ongetwijfeld zal het nog mooier worden als ze op voor mij bekend terrein komen (en dat is donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag al !).

D2009_vakantie_toscane_253e vakantie….in een woord geweldig. Maar het zit er weer op ! Veel fietsers gezien in een land waar fietsen religie is. Op elke dag van de week zie je de fietsers – afgeschermd door ploegleiderswagens – op de heuvelachtige Toscaanse wegen. Op en af, geen meter vlak ! In tegenstelling tot het Gardameer hier geen paraderende fietsers maar zwoegende gesoigneerde fietsers. Volgend jaar misschien toch de fiets mee naar Italie….??????? 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Sport. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s