OLS

Het is zondag 5 juli en om half elf staan de Raboracers als vanouds aan de start voor hun ronde. De opkomst valt enigszins tegen; Robert, Frank en Mario gaan misschien wel naar het OLS of …naar Funk-pop .. Het is al meteen behoorlijk warm en het gesprek gaat natuurlijk over de hitte die de schutters vanmiddag moeten trotseren. En…wie zal d’n Um mee naar huis toe nemen…??

De Raboracers volgen elke week de verrichtingen van Sint Sebastianus Raam en omdat het er altijd een gezellige drukte is zullen ze ongetwijfeld kans maken dit jaar. Oh ja…we hebben hun nog nooit echt zien schieten maar de vorige week werd er dan eindelijk eens geoefend. Dit mag dan ook wel want het is nog maar een week te gaan voordat d’n aoje Limburger is. Nee, er werd niet geschoten maar….het trommelkorps stond in vol ornaat en getrommeld dat er werd…!!! Zij gaan zeker voor de eerste prijs.

Nadat de Raboracers gisteren via Berg aan de Maas richting Belgie gingen en na 2 uur (en 70 km) weer thuis waren ging het vandaag toch echt een beetje piano. De eerste 20 km gingen zowaar naast elkaar rijdend. En…als klap op de vuurpijl werd er dit keer niet voorbij gegaan aan de sjeiven dorpel… Dit alles had natuurlijk te maken met de gespreksstof van de dag dat de schutters vanmiddag ook veel moeten drinken en natuurlijk met het gegeven dat Jos er al op het terras zat. Al pratende werd afgesproken dat er rustig teruggefiets zou worden en dit deed Jos besluiten om lekker mee te fietsen. Een afspraak die – en dit bleek reeds na 1 km – weinig waard bleek te zijn. Met de cola nog klotsend in de maag ging het in tempo 35 huiswaarts. 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in hamburg rabo racers. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s