pech (2)

Koud terug van vakantie (het was overigens erg warm !!) kreeg ik via mijn medewerkers bericht dat een clublid toch wel erg veel pech heeft. Twee weken geleden nog een bevoorrecht iemand vanwege het interview met paparazzi himself, tijdens de Granfondo Eddy Merckx ging het in de afdaling van de cote de Dolembreux verschrikkelijk mis en ineens was Wim niet meer die benijdenswaardige A-renner, zoals hij in het interview aangaf. De weg was een beetje nat en dit leidde tot het wegschuiven van Wim Schoemakers’ fiets. 

Geen mooie val en niet "zonder al te veel erg". Nee, Wim zit er behoorlijk tussen. Meteen per ambulance afgevoerd naar het Academisch ziekenhuis te Tilf, alwaar hij nu, na bijna twee weken, nog steeds met veel pijn het bed dient te houden. Het herstel zal enige tijd in beslag nemen, de Marmotte en de Oetztaler gaan noodgedwongen voor een jaar in de ijskast.

Pyreneeen_20061_137_2Op de foto ziet u Wim, lachende als een boer die kiespijn heeft, samen met de dienstdoende arts. 

Wim, vanuit paparazzi-zijde maar zeker ook van de hele ´twc-postert-familie` wensen we je een voorspoedig herstel toe. Wim, beterschap !!!!!!!! 

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in twc Posterholt. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s