rustig aan…..

Vrijdag kreeg ik een mail van onze kopman om zondag Klimmen-Blegny-Klimmen te fietsen. Duidelijk vermeld was dat het een rustig rondje zou worden; dit om de knechten toch maar over de streep te trekken om deel te nemen en….natuurlijk om te knechten !! Met koffiepauze, rustig fietsen, een niet al te lang rondje en nog meer leuke dingen in het vooruitzicht … het was voor de knechten niet te doen om op deze rustdag al zo vroeg uit de veren te moeten.

De knechten Dion en Jan hadden besloten om op vrijdagavond een uurtje te gaan fietsen. Nou ja, een uurtje….!!?? Na 40 minuten en 26 km op de teller hing de fiets weer op de haak…! Inderdaad, kort….maar KRACHTIG ! Commentaar van Jan: "het moet niet veel gekker worden met jou…!!" en commentaar van Dion: "puf..!, ik heb me helemaal gegeven vandaag…!!" Voor Dion was dit rondje genoeg reden om zaterdag af te haken…."ik zit er even helemaal door en ben nog steeds niet hersteld van gisteren…!!"

zondag 7 juni: Aan de start vandaag ook kopman Mario en gelukkig meldde hij meteen dat hij het Paparazzinieuws_151 behoorlijk in de rug heeft. Vandaag is het dus aan de knechten Dion en Jan om Mario rustig rondom Maaseik te krijgen. Op de kasseien in Thorn draaide Mario zich plots om. Zou hij nu al kapot zitten ?? vroegen Dion en ik ons af. Het bleek dat een tegenligger een sleutel verloor en dus kneep Mario in de remmen om de sleutel keurig bij de eigenaar af te leveren. Inderdaad…weer een staaltje van hoe klantvriendelijk de fietsende Rabobankmedewerkers zijn. Voorbij Aldeneik gingen we een Duitser voorbij en die riep nog duidelijk "…Loch..!!" En ja…toen we omkeken zagen we dat Mario inderdaad een gaatje moest laten..!! We zagen Mario naast de Duitser fietsen…of hij hem bedankte voor het roepen dat er een "gat" gevallen was…?? In elk geval, met dank aan deze vriendelijke Duitse Pruus konden we hierdoor gelukkig weer onze kopman laten bijkomen. Hierna was het Dion die behoorlijk het tempo temperde en kwamen we met een gemiddelde van 32.5 p/u thuis. Rondje Maaseik binnen anderhalf uur mag evengoed niet slecht genoemd worden. 

Dit bericht werd geplaatst in hamburg rabo racers. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s