Raboracers in het nieuw….!!

Paparazzinieuws_159_2Zaterdag 23 mei om half twee in de namiddag is het een drukte van jewelste op en rondom het Paparazzipleintje. Een ruim meer dan normale belangstelling was getuige van de fotoshoot en presentatie van de HRR. Nadat het voor de renners bijna onmogelijk was om zich een weg over het pleintje te banen werd besloten nog even achter de schermen een drankje te nuttigen voordat vertrokken zou worden voor een kort ritje richting "Sjeiven Dorpel".

Omdat Frank nog een handtekeningsessie in Weert had, kon hij helaas niet deelnemen aan de galarit en het door de sponsor geregelde "tractement" in Aldeneik. Het spontane applaus van de mensen aan de kant deed de Raboracers zichtbaar goed. Nee heren, dit was dus echt niet in scene gezet !! De tenues vallen op en het georganiseerd rijden doet de handen van de mensen aan de kant op elkaar laten slaan. De eerste 5 !! km. werd het tempo strak gehouden door Robert en Jan maar……dat tempo was Paparazzinieuws_162 dus duidelijk niet strak genoeg…………. Toen Mario en Dion de gesel erover gingen leggen was het uit met de pret; "volgen" was het adagium ! De teller kwam niet meer onder de 35 en steeg tot 46 !!! Een foto maken van het hele gezelschap was niet meer mogelijk; een druk op de knop van het fototoestel en de HRR waren al voorbij……. Gelukkig dat Mario mij zag en even in de remmen kneep voor de foto, de andere Raboracers vroegen zich af wie er met een Rabopakje aan de kant van de weg aan het fotograferen was; ze wisten niet dat paparazzi himself een afkorting genomen had ! Tja, dat omkijken kan beter !!

In Aldeneik aangekomen konden we meteen aanschuiven aan de gereserveerde tafel en ja…. de Paparazzinieuws_168 sponsor liet het geld weer behoorlijk rollen. Zijn commentaar hierop was dan ook: "alleen zo kunnen we uit de kredietcrisis komen..!!" Na het zoveelste drankje moesten we ons al "klotsend" richting de fiets begeven en – gelukkig – ging het ietsjes rustiger huiswaarts. Thuis aangekomen bedroeg het gemiddelde toch nog een bovengemiddeld 31 km/u. De competitie zat er in vandaag maar dat het anders kan dan alleen competitief bezig zijn is overduidelijk gebleken. We kijken al uit naar de jaarlijkse barbecueavond !!

Dit bericht werd geplaatst in hamburg rabo racers. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s