nog 3 dagen……..!

….het is inderdaad heel erg spannend wat er allemaal gaat gebeuren tijdens de presentatie van de nieuwe tenues op zaterdag. Op enkele punten kan ik in elk geval al iets gedetailleerder ingaan. Allereerst het tijdstip van de presentatie. Om half twee (13.30 uur !) zal het team van de Hamburg Rabo Racers zich dan einelijk voorstellen aan het grote publiek. Ook met zekerheid (of met aan alle zekerheid grenzende waarschijnlijkheid) kan gezegd worden dat "the place to be" het paparazzipleintje zal zijn. OverPaparazzinieuws_149 igens, de vorige week was er al publiek aanwezig maar dat is onverrichterzake huiswaarts gekeerd. Helaas, 16 mei en 23 mei vallen dit jaar echt niet samen !!

Het tenue is inmiddels bij de "uitverkoren" gearriveerd. Ja, het ziet er gelikt uit en het wit aan de kantjes van broek en trui betekent dat er veel gefietst moet worden….anders – op witte benen – tekent het wit namelijk niet goed af; de sponsor zei dat de beentjes liefst goed gebruind moeten zijn. Of er nog een zonvakantie tegenaan wordt gegooid door de sponsor…..???

De presentatie. Ook paparazzi wordt goed in de gaten gehouden de laatste dagen. Mijn bezoek aan BPaparazzinieuws_147elgie is dan ook niet onopgemerkt gebleven. De sponsor had me namelijk uitgenodigd om op bezoek te gaan bij dhr. Desmet (u weet wel, die van "het dorp van de Ronde"). Op maandagmorgen 18 mei ben ik dus reeds om 10.00 uur in Wetteren en heb mogen proeven waar een klein dorp groot in is. Dorp van de Ronde is niet iets van de dag van de Ronde van Vlaanderen maar dat dorp ben je ook nog in mei (en juni, juli, augustus, september, oktober, november en december). Tal van activiteiten zijn er het ganse jaar door, aldus Desmet. Ook "de Witte van Wetteren" schuift aan en beaamt dit alles. Ik word deze morgen ingewijd in hoe ons draaiboek er een beetje moet uitzien zaterdag a.s.

Wat moet de sponsor regelen: de kleding in eerste instantie maar omdat dit al verzorgd is en hij hier geen zorg meer voor hoeft te dragen liggen er natuurlijk mogelijkheden en…kansen …!! Enkele suggesties van "die van Wetteren"  zijn:  Ten eerste: een auto van de bank met reclame, ter completering van de reclamecaravaan en natuurlijk omPaparazzinieuws_020  bij kapotte bandjes het peleton meteen weer op weg te hebben (inzet: de "braggelende" sponsor onderweg !!!)  , ten tweede: natuurlijk de bijdrage voor het buffet/drankje of wat dan ook bij d’n scheven dorpel te Aldeneik, alwaar alle genodigden kunnen aanschuiven. Voorts zijn er een aantal zaken die "die van Wetteren" aan de kantinecommissie hebben voorgelegd. Deze zaken, zoals het regelen van een groot scherm waar de renners naar de Giro kunnen kijken na afloop van de rit, genoeg gekoelde cola (met prik), koekjes, relaxstoelen etc. zijn de afgelopen week allemaal geregeld. En last but not least…om alles op de gevoelige plaat en voor het nageslacht vast te leggen dient "voldoende" paparazzi aanwezig te zijn.

Tot slot kan ook nog meegedeeld worden dat alle weermannen (en Marjon de Hond) bij elkaar zijn gekomen en voor zaterdag goed weer geregeld hebben zodat het mooie "pakje" niet al meteen de eerste dag smerig wordt.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in hamburg rabo racers. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s