nog een week….!!!

Over een week is het dan zover; de Hamburg Raboracers worden dan voorgesteld aan het grote publiek. De nieuwe tenues zijn gearriveerd, de "sjeiven dorpel" is afgehuurd, de fotograaf is geregeld en zo zijn er nog veel meer zaken die bij een voorstelling komen kijken geregeld. De voorstelling zal zo rond half twee plaatsvinden op het paparazzipleintje, dat vermoedelijk voor het zware gemotoriseerd verkeer afgesloten zal worden. Na een korte fotoshoot zal het peleton zich dan opmaken voor een kort ritje naar Aldeneik, waar uiteraard de genodigden reeds aanwezig zullen zijn. De Raboracers zullen in de loop van de week de mailbox goed in de gaten moeten houden.

Zaterdag 16 mei stond de omloop van de westelijke Leudal op het programma. Een rit waar het steeds knokken was tegen de wind en waarin menig renner zich schuil hield achter de brede rug van zijn voorganger. En…traditiegetrouw ging het weer hard !! Het was Dion, die regelmatig tot rust maande omdat zijn ketting en derailleur geregeld oversloeg. Tja…het materiaal behoort in orde te zijn voor een dergelijk zware tocht maar anderzijds is een beetje clementie gepast; gisteren heeft onze sponsor namelijk nog een fietstocht door zuid-limburg ondernomen met klanten (en dat allemaal onder werktijd !) waarbij Hennie Kuiper het gezelschap tracteerde op geweldige verhalen. Met nog enkele km’s te gaan werd de Rabo Roermond/Echt groep echter nog even behoorlijk gezegend door Pluvius (en dit verklaarde zijn pech van vandaag; van poetsen was gisteren nl. niets terecht gekomen). Na 60 km – en de 2 uur waren nog niet vol – stond het gezelschap weer in de kantine na te praten over de mooie rit en vooruit te kijken naar de presentatie van volgende week.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in hamburg rabo racers. Bookmark de permalink .

Een reactie op nog een week….!!!

  1. Anoniem zegt:

    Begrepen dat je wederom een weekend naar Belie bent om daar de laatste details uit te werken voor volgende week. Veel succes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s