de sponsor

Reeds in februari heb ik – in een 4-sterrenhotel te Gent – een gesprek gehad met Rabotopman D.H. te H omtrent sponsoring van de Hamburg Raboracers. Fotos_dion_hamburg_012 Tijdens een open gesprek kwam het volgende aan de orde.

janp: Waarom sponsoring ?

Sponsor: Hierover kan ik kort zijn; sportiviteit, de jongens zijn "schoon" (zelfs 1 heeft nog de onderbroek aan onder zijn koersbroek !!), uitstraling in de regio omdat ze er dagelijks te zien zijn en …uiteraard geeft het positieve naamsbekendheid aan onze bank.

janp: Zou het dan niet beter zijn om de regionaam op de trui te laten drukken ?

sponsor: Dit is een punt dat ik zeker in het directieoverleg aan de orde zal stellen.

janp: Wat zijn zoal de criteria om bij de raboracers te kunnen fietsen..??

sponsor: Rentabiliteit (het moet wat opleveren), Stabiliteit (geregeld komen), Continuiteit (ook blijven komen..weer of geen weer/zomer of winter) Intensiteit (de beleving moet er zijn) en natuurlijk Kwaliteit, Sportiviteit en Positiviteit (geen irritant belgedrag en natuurlijk geregeld omkijken naar de andere HRR).Ferijn_7_2

janp: Zijn er ooit maatregelen genomen omdat renners zich niet aan het contract hielden.Feryn_pijl_2006_004

sponsor:  Nee, gelukkig is dit nog niet voorgekomen. We zijn een goede werkgever en sponsor en de HRR fietsen elke week heel graag uniform in `uniform`….!! Zelfs geblesseerden weten niet hoe vlug ze zich weer in het peleton moeten melden. Ja, bij ons staat de gezelligheid hoog in het vaandel. De prestatie komt dan vanzelf ! Dat het verenigingsleven bruist ziet men ook in de kantine. Een enkele Raboracer is er niet uit te krijgen….!!

janp: Welke activiteiten ondernemen de HRR zoal ?

sponsor: Naast vele tochten op fietsgebied (Ronde van Vlaanderen, Trois Ballons, Eddy Merckx, Steven Rooks en natuurlijk de eigen tochten) is er natuurlijk ook jaarlijks de HRR wisseltrofee te verdienen. Daarnaast onderhouden we heel actief een weblog en natuurlijk moeten we de jaarlijkse barbecue-avond niet vergeten. Naast genoemde activiteiten zijn we nog aan het nadenken over een hoogtestage in Sauerland. Sinds kort hebben we – zoals hierboven te lezen is – ook een eigen kantine. Weliswaar zijn er nog enkele opstartproblemen (o.a met het op druk krijgen van de cola) maar ook hieraan wordt gewerkt.

janp: Zo te horen bruist het goed in het HRR-kamp. Tot slot, wanneer kan de presentatie van de nieuwe outfit tegemoet worden gezien ???

sponsor: Ik kan toezeggen dat de nieuwe tenues voor de voorjaarsklassiekers geleverd zijn. De officiele presentatie zal dan in april-mei plaatsvinden in "de sjeive dorpel" te Aldeneik !

Dit bericht werd geplaatst in in gesprek met. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s