hamburg raboracers wisseltrofee

In een sfeervolle ambiance was het op 7 maart 2008 dan weer zover, de (bijna) traditionele uitreiking van de Hamburg Raboracers Wisselbeker stond op het programma. De uitnodigingen voor de leden waren deze week verzonden en dat de berichten gelezen worden bleek maar weer eens; de opkomst voor de uitreiking was massaal. Dat het elk jaar opnieuw een verrassing is wie de trofee mee naar huis mag nemen bleek ook nu weer. Paparazzinieuws_067 Na een betoog van Robert was het dit jaar Janpaparazzi die de trofee ten deel viel. Ik citeer enkele zinnen uit de beargumentering:  "…zijn immer opbeurende houding ten opzichte van de minderen in het peleton" ; " … het tot de orde roepen van "dilettanten" die slecht belgedrag of geen omkijkgedrag vertonen.." en "het bijna dagelijks onderhouden van mail- dan wel weblog contacten met leden van het HRR peleton".

Het was janp die – ondanks het vele werk dat hij voor de HRR doet – ontzettend verrast was door deze mooie woorden en deze trofee, die het komend jaar ongetwijfeld een bijzondere plaats zal krijgen in de kantine. Uiteraard zal hij alles in het werk stellen om deze trofee het volgend jaar wederom in zijn bezit te krijgen maar……met hem zullen vele anderen hierom strijden …!!

Na deze feestelijke bijeenkomst werd overgegaan tot de orde van de dag. De Meinweg, die niet voor iedereen dus "zijn" weg is, stond op het programma en onder een heerlijk zonnetje werd – vooralsnog gemoedelijk – richting Herkenbosch gefietst. 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in hamburg rabo racers. Bookmark de permalink .

Een reactie op hamburg raboracers wisseltrofee

  1. Eddy M. zegt:

    Beste heer Paparazzi,

    Zoals een goed verliezer betaamd…. van harte. Deze bijzondere trofee had ik ook graag in de kast gehad staan. Maar ja, het is een wisseltrofee dus dit jaar is de competitie weer volop aanwezig.
    See you.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s